Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Dokumentų skaitytuvas Brother DS-820W

Jums grįš 137 Print+ taškai

Paprasta skenavimo technologija, vieno mygtuko paspaudimu, maitinamas pakartotinai įkraunama baterija arba tiesiai nuo kompiuterio, prijungto USB laidu. Įmontuotas belaidis ryšys. Greitas ir efektyvus, nespalvotų ir spalvotų dokumentų skenavimo greitis siekia 7,5 p./min. (8 sekundės vienam lapui).

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
166,37 €
0


Produktas išsamiau
DS820WZ1

MPN
DS820WZ1
Paskirtis
Smulkiam verslui
Spausdinimo formatas
A4 A5 A6
Pajungimo sąsaja
USB WiFi
Skenavimo raiška (dpi)
1,200 x 1,200
Garantija (mėn)
24

 

ean13
4977766722391
Aprašymas

Verslui skirtas mobilus skaitytuvas su belaidžio ryšio funkcija, maitinamas pakartotinai įkraunama baterija arba USB laidu prijungus prie kompiuterio. 

 

Skenuokite blaidžiu būdu tiesiai į savo planšetinį kompiuterį ir išmanųjį telefoną,taip išlaikydami visišką biuro savarankiškumą. Naudokite belaidį ryšį, kad perkeltumėte nuskenuotus dokumentus ir Jums nereikės USB prievado - bet kada ir bet kur.

Idealus sprendimas namuose dirbantiems žmonėms arba tiems, kas dirba logistikos srityjes, komunalinių paslaugų įmonėse ir lauko prekyboje.  Skenuokite į įvairias vietas, įskaitant: el. paštą, bylą, aplikaciją, spausdintuvą, bendrojo tinklo aplanką, FTP saugyklą, SD kortelę, "debesį" ir SharePoint programą®. Skenuokite bet ką nuo vizitinių, asmen tapatybės kortelių, nuotraukų, kvitų iki A4 formato dokumentų.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge