Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Dokumentų skaitytuvas IRIScan Desk 5 Pro

Jums grįš 226 Print+ taškai

"IRIScan Desk 5" - USB jungtimi maitinamas stalinis kameros skeneris - skenuoja jūsų knygas, dokumentus (sutartis, pasus, brėžinius, aktus ir t. t.) ir viską įrašo į vaizdo įrašą. Atraskite naują, šviežią požiūrį į skenavimą, pasižymintį efektyviausiu kada nors matytu veikimu.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
273,84 €
0


Produktas išsamiau
459838

MPN
459838
Pajungimo sąsaja
USB
Garantija (mėn)
24
Formatas
A3 A4

 

ean13
5420079900837
Aprašymas
Scan books at top speed without constraints (max. A3)

Skenuokite knygas didžiausiu greičiu be jokių apribojimų (maks. A3)

IRIScan™ Desk skenuoja knygas įspūdingu greičiu: nuskaitykite ir eksportuokite dvipusį puslapį į nespalvotą PDF vos per tris sekundes. Dėl išmaniojo vaizdo išlyginimo ir kraštų koregavimo algoritmo galite gauti puikų rezultatą. Šis dokumentų fotoaparatas automatiškai aptinka puslapio pakeitimą ir tarsi stebuklingai ištrina visus jūsų pirštų pėdsakus. Yra programuojamas laikmatis, leidžiantis atlikti skenavimą reguliariais intervalais. Be to, jis sujungia jūsų knygos puslapius pažymėdamas priekinį ir galinį viršelius. Eksportuokite juos į "ePub", PDF arba, dar geriau, kartu su "Readiris Corporate" (pasirinktinai), į .MP3 ir .WAV garso failus! Skaitykite savo knygas bet kurioje skaityklėje, planšetiniame kompiuteryje ar išmaniajame telefone. Neprilygstamas knygų skaitytuvas.

Innovative multi-camera video recording mode

Naujoviškas kelių kamerų vaizdo įrašymo režimas

Be skenavimo, šioje dokumentų kameroje įdiegta naujoviška funkcija: vienu metu įrašomas kelių kamerų vaizdo įrašas. IRIScan™ Desk leidžia vienu metu įrašyti skenerio vaizdą ir internetinės vaizdo kameros vaizdą bei garsą. Viskas įrašoma tame pačiame vaizdo įraše viename ekrane. Tai naudinga įvairiems tikslams: e. mokymuisi, susirašinėjimo kursams, vaizdo pamokoms... Eksportuokite vaizdo įrašą į pasirinktą formatą (.AVI, .MP4, .FLV, .WMV) ir lengvai dalinkitės juo. Pasirinkę "IRIScan™ Desk", gaunate universalų skenerį, kurio galimybės tokios pat įvairios, kaip ir jūsų poreikiai!

Smart image processing for nearly perfect results.

Išmanusis vaizdų apdorojimas - beveik tobuli rezultatai

Nustokite gadinti įrištus dokumentus: IRIScan™ Desk atkuria plokščią kiekvieno knygos puslapio išvaizdą (vaizdo išlyginimo funkcija). Šis dokumentų fotoaparatas patobulina jūsų dokumentus, be kita ko, suteikdamas šias funkcijas: automatinis kraštų aptikimas, automatinis apkarpymas, vaizdo koregavimas, pirštų ištrynimas, automatinis judesio aptikimas ir kt. Nustokite laukti, kol įsijungs plokščiasis skeneris, ir nebegaiškite laiko kruopščiai dėliodami dokumentus ir knygas, kad galėtumėte juos nuskaityti. Padėkite juos, kaip tik norite, po IRIScan™ Desk - jis bet kada ir per sekundės dalį iš jų sukurs idealiai tiesius, plokščius ir įskaitomus failus!

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge