Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Dokumentų skaitytuvas Epson WorkForce DS-870

Jums grįš 703 Print+ taškai

Sukurkite geresnę verslo aplinką naudodamiesi pasaulyje pirmaujančiu dokumentų skaitytuvu. Kai reikia didelės apimties nuskaitymo pajėgumo ir dokumentų vientisumo, dėl savo paprastų naudoti funkcijų skaitytuvas „WorkForce DS-870“ užtikrina puikiausius rezultatus ir atiduoda dokumentų valdymą į jūsų rankas. 100 lapų automatinis dokumentų tiektuvas ir 65 lapų/min. greitis.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
850,70 €
1


Produktas išsamiau
#B11B250401

MPN
B11B250401
Pajungimo sąsaja
USB
Skenavimo raiška (dpi)
600 x 600
Garantija (mėn)
12
Formatas
A4 A5 A6 B4 B5 B6
Skenavimo greitis (ipm)
65 ppm
Dvipusis skenavimas
Taip
Matmenys
296‎ x 169 x 167 mm (Plotis x Gylis x Aukštis)
Komplektacija
AC adapter, Tvarkyklės ir pagalbinės programos (CD), Pagrindinis įrenginys, Maitinimo kabelis, Pastatymo instrukcija, USB kabelis, Warranty card

 

ean13
8715946660813
Aprašymas

Apimtis ir greitis

100 lapų ADF (Automatinis dokumentų tiektuvas), 65 lapų/min. arba 130ipm nuskaitymo greitis ir ištisinio nuskaitymo su automatiniu tiekimu režimas užtikrina, kad su „WorkForce DS-870“ darbą atliksite greitai ir efektyviai. Didelės spartos USB 3.0 su TWAIN, WIA ir ISIS tvarkyklėmis, užtikrinančiomis geresnį suderinamumą su dokumentų valdymo sistemomis.

 

Efektyvus dokumentų tvarkymas

Vartotojams nebereikia sukti galvos dėl skirtingų nuskaitomų dokumentų tipų – skaitytuvas atpažįsta plačiausią dokumentų spektrą nuo 27 gsm iki 413 gsm ir veikia ilgo lapo (iki 6 096 mm) nuskaitymo režimu. Lėtojo veikimo režimu voleliai veikia lėčiau, todėl mažinama dokumentų trintis ir lengviau nuskaitomi lengvai plyštantys ar pažeisti dokumentai, nepadidinant įrašo dydžio. Aktyvaus atskyrimo volelių sistema apsaugo nuo dvigubo tiekimo ir užtikrina, kad kiekvienas lapo kampelis būtų nuskaitytas. Dvigubo tiekimo aptikimo praleidimo funkcija (DFDS) leidžia nuskaityti tokias sudėtingas laikmenas kaip vokai ar dokumentai su priklijuotais lapeliais.

 

Vaizdo tobulinimo ir dokumentų valdymo programinė įranga„Epson Scan 2.0“ programinė įranga užtikrina paprastą atvaizdų redagavimą, pasitelkus tokias funkcijas, kaip iškraipymų koregavimas ir automatinis pasukimas, o „Document Capture Pro“ yra paprastas sprendimas, skirtas elektroniniams dokumentams nuskaityti ir saugoti mygtuko spustelėjimu.

Instrukcijos

337946.png Greitosios parengties vadovas- Lietuvių kalba                                           Download free icon Atsisiuntimai

 

337946.png Naudotojo vadovas- Lietuvių kalba                                                  

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge