Visos kategorijos

.

Filtruoti pagal

Kategorijos
more... less
Kaina
0 15

Naujausi įrašai

.

Produktų sąrašas pagal prekės ženklą Bic

Rodoma 1-12 iš 31 prekės(-ių)

Eiliškumas:
 
Šie "Cristal" skaidrūs rašikliai yra geriausiai parduodami dėl patikimo veikimo ir skaidraus rašalo lašelio. Smulkus antgalis užtikrina, kad jūsų rašysena būtų kuo aiškesnė, ryškesnė ir tvarkingesnė.
Itin atsparus smūgiams grafitinis pieštukas: modernios spalvos. Ryškių spalvų korpusas. Pagamintas iš sintetinės medžiagos, kuri lūždama išlieka vientisa ir nesudaro atplaišų – saugus naudoti vaikams, sulaužius nėra rizikos...
 
BIC "Soft Feel Clic Grip" rašiklis sukurtas taip, kad būtų patogu rašyti. Tai vidutinio ryškumo, įtraukiamas rašiklis su lengvai naudojama "clic" sistema.
Vandens pagrindu sukurtas žymeklio rašalas. 10 skirtingų spalvų. Žymekliai skirti rašymui ir piešimui. Rašalas neįsigeria per popierių. Metalu dengtas plunksnos galiukas neleidžia ištepti naudojamos liniuotės ar kitų naudojamų...
Šis drožtukas turi visą įrankių rinkinį su 2 skylutėmis, į kurias galima įstatyti skirtingo dydžio pieštukus, su atliekų talpykla.
 
Itin patogus laikyti tušinukas su paspaudžiamu mechanizmu ir gelio rašalu lengvam rašymui. Minkšta guminė laikymo zona su įrėžiais ypač stabiliam ir patogiam laikymui. Gelinis rašalas užtikrina itin tikslų ir lengvą rašymą.
 
Šis "Cristal" skaidrūs rašiklis yra geriausiai parduodamas dėl patikimo veikimo ir skaidraus rašalo lašelio. Smulkus antgalis užtikrina, kad jūsų rašysena būtų kuo aiškesnė, ryškesnė ir tvarkingesnė.
Patogi plastikinė laikymo zona užtikrina itin patogų rašymą. Naujų stilingų piešinėlių korpusai. Patogus rašalo užpildymas keičiant rašalo kapsules. Galimybė naudoti vieną ilgą arba dvi trumpas kapsules. Iridžio plieno plunksna...
Su putų pleišto aplikatoriaus šepetėliu galite švariai pašalinti papildomą eilutę sutartyje arba padaryti pataisymus dokumente. 20ml skysčio užteks visoms klaidoms ištaisyti.
 
Rašalo triniklis – rašiklis: puikiai dera su rašaliniu parkeriu – ištrina ir koreguoja, rašo ant ištrintos vietos. Dvi funkcijos viename – užima mažiau vietos.