Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Epson vizualizatorius ELPDC30, Baltas

Jums grįš 682 Print+ taškai

4K UHD belaidis vizualizatorius. Didelės raiškos klasės turinys 4K UHD bevielis vizualizatorius su 13 megapikselių kamera ir 60 fps. Visiškai lankstus ir nešiojamas Dviejų juostų belaidis ryšys ir lengva konstrukcija. Apžiūrėkite kiekvieną detalę dideliu formatu 230 k. priartinimo santykis ir mikroskopo priedas.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
825,70 €
0
Teirautis

Produktas išsamiau
V12HB09080

MPN
V12HB09080
Garantija (mėn)
36
Komplektacija
Maitinimo blokas, HDMI Cable 1.8m, mikroskopo adapteris, Nuotolinio valdymo pultas su baterijomis, USB kabelis

 

ean13
8715946717708
Aprašymas

ELPDC30 puikiai tinka mokytojams, norintiems transformuoti skaitmeninį mokymąsi. Dėl 4K UHD skiriamosios gebos ir 13 megapikselių kameros vaizdo kokybė yra stulbinanti kiekvienoje mokymosi aplinkoje. Ji turi iki A3 formato fotografavimo zoną, o kartu su „Epson“ projektoriumi turinį galima rodyti dideliame ekrane, kuris yra prieinamas visiems mokiniams. Pridėkite 230 k. priartinimo santykį ir kiekvieną itin aiškiai atvaizduotą detalę bus galima bendrinti ir aptarti.

ELPDC30 galima tiesiogiai prijungti prie pagrindinio ekrano belaidžiu ryšiu arba per „Miracast“ 30 kadrų per sekundę sparta (ne daugiau kaip 60 kadrų per sekundę be „Miracast“), neribojant HDMI jungtimi. Dėl kompaktiškos, lengvos ir integruotos nešiojimo rankenos paprasta ir saugu naudotis.

Mikroskopo priedas reiškia, kad mažiausią turinį galima peržiūrėti didžiausiu masteliu, o iki 32 GB talpos USB atmintis suteikia ELPDC30 galimybę įrašyti, užfiksuoti ir saugoti vaizdus būsimoms sesijoms ir pamokoms.

Mirgėjimo mažinimo funkcija užtikrina patogią žiūrėjimo patirtį, todėl tai yra sveikas pasirinkimas jaunoms akims, o lanksti mechaninė galvutė su įmontuota LED lempute pagerina rodomą turinį.

Pasirenkamas nešiojimo dėklas suteikia papildomą apsaugą, kai perkeliate iš vieno kambario ar vietos į kitą, o jei ELPDC30 reikia pritvirtinti, jis tiekiamas su Kensingtono užraktu.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge