Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Projektorius BENQ SH753+ 5000ANSI 1.39-2.09 DLP

Jums grįš 1085 Print+ taškai

"BenQ" SH753+ idealiai tinka efektyviai pakeisti įmonių projektorius, nes užtikrina puikų didelį ryškumą, kad būtų galima efektyviai bendrauti šviesiose konferencijų salėse ir posėdžių salėse. Visapusiškai įrengtas, kad būtų galima lanksčiai diegti, SH753+ gali būti sklandžiai integruotas į esamas centralizuotai valdomas ekranų infrastruktūras ir suteikti papildomų galimybių dėl įvairių belaidžio pateikimo parinkčių.

Pristatymas Kaina Likutis
4 - 6 d.d.
1 313,51 €
3


Produktas išsamiau
9H.JGJ77.25E

MPN
9H.JGJ77.25E
Pajungimo sąsaja
RJ45, RS232, HDMIx2 (MHL), USB A, audio out, speakers etc
Garantija (mėn)
36
Technologija
DLP
Vaizdo proporcija
16:9
Ryškumas
5000 ansi liumenai

 

ean13
471875507821
Aprašymas

Savybės

Ryškus aiškumas aplinkos aplinkoje
Didelis SH753+ 5 000 lm ryškumas leidžia pranešėjams ir dalyviams pristatyti pristatymus patogiai apšviestose vidutinio dydžio konferencijų salėse, kartu palaiko bekompromises diskusijas, bendradarbiavimą, užrašų darymą ir sąveiką, kad susitikimai būtų produktyviausi. Didelis šviesumas užtikrina profesionalią vaizdo kokybę montuotojams, atitinkantiems griežtus įmonės standartus.

Ryškus Full HD verslo projektorius BenQ SH753+

„Full HD“ raiška užtikrina ryškų vaizdą ir didesnį turinio tankį
Su „Full HD“ (1920 x 1080) natūralia raiška ir išplėstu 16:9 formato santykiu, SH753+ siūlo subtilias detales, ypač ryškų skaitomumą ir labai padidintą rodymo talpą profesionaliems pristatymams.

Ryškus Full HD verslo projektorius BenQ SH753+

Pažangūs pristatymo režimai, užtikrinantys aukščiausią projekcijos kokybę
BenQ SH753+ siūlo kelis pristatymo režimus, pritaikytus skirtingoms pristatymo vietoms ir turiniui. Jame yra du pažangūs pristatymo režimai, skirti patenkinti specifinius įvairių pristatymų tipų poreikius. Dėl didelio SH753+ spalvų ryškumo ir geresnės spalvų gradacijos naujai išleistas infografikos režimas puikiai tinka išsamiai pavaizduoti infografikos tekstą ir grafiką, todėl užtikrinamas sodresnis ir gyvesnis spalvų veikimas nei pristatymo režimas. Be to, „Vivid Mode“ yra sukurtas aukščiausios kokybės spalvoms vaizdo ar vaizdo pateikimo metu.

Ryškus Full HD verslo projektorius BenQ SH753+

Lankstus metimo koeficientas ir 1,5 karto priartinimas efektyviems atnaujinimams
Naudodamos lanksčius metimo koeficiento diapazonus ir 1,5 karto didįjį priartinimą, korporacijos gali lengvai ir ekonomiškai pakeisti pasenusius projektorius, naudodamos esamus lubų laikiklius, kad būtų galima projektuoti didelio masto vaizdus ribotose erdvėse. 1,5 karto priartinimas leidžia SH753+ montuoti, bet kur nuo 3,7 iki 5,6 metro atstumu nuo ekrano ir projektuoti 120 colių vaizdus, o tai yra tipiškas įmonės posėdžių salių vaizdo dydis, išvengiant brangios renovacijos ar įrengimo prastovų.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge