Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Projektorius Epson EB-800F | Full HD (1920x1080)

Jums grįš 3283 Print+ taškai

Skaitmeninių stendų sprendimas. Projektorius su „Ultra Short Throw“ technologija Kompaktiškas, neįkyrus dizainas. Iki 130 colių ekranas „Full HD“ raiška, 5 000 liumenų ryškumas ir 3LCD technologija.

Pristatymas Kaina Likutis
4 - 6 d.d.
3 972,55 €
0
Teirautis

Produktas išsamiau
V11H923540

MPN
V11H923540
Garantija (mėn)
24
Komplektacija
Kabelio apsauga, Objektyvo dangtelis, Maitinimo kabelis, Nuotolinio valdymo pultas su baterijomis
Technologija
3LCD
Vaizdo proporcija
16:9
Ryškumas
5000 ansi liumenai

 

ean13
8715946688992
Aprašymas

Novatoriška ir ekonomiška

Pažangi „Epson“ lazerių technologija, teikianti „sumontuok ir pamiršk“ skaitmeninių ženklų sprendimą, yra tvirta ir patikima. Ji pasižymi ryškiomis ir gyvybingomis spalvomis ekonomiškame projektoriuje, galinčiame perduoti didelių dydžių informaciją.

Dideli ir keičiamo dydžio vaizdai

„EB-800F“ suteikia galimybę keisti „Full HD“ raiškos ekrano dydį net iki 130 colių, su 5 000 liumenų ryškumu ir 3LCD technologija, skirta ryškioms spalvoms ir aukštai vaizdo kokybei užtikrinti.

Universalus ir lengvai įdiegiamas

Šis plokščias, stilingas ir ryškus skaitmeninių stendų projektorius suteikia lankstumą užpildant itin tikslias erdves bei universalumą dirbant siaurose erdvėse. Jį galima pritvirtinti prie sienos, lubų, grindų ar net paslėpti, taip sukuriant paslapties elementą. „Ultra Short Throw“ technologija leidžia projektuoti didelius vaizdus iš nedidelio atstumo. Taip pat galima įsigyti juodos spalvos versiją.

Lanksčios atkūrimo parinktys

Leiskite grojaraščius, vaizdo įrašus ir skaitmeninius plakatus tiesiai iš USB atmintinės, naudodami įmontuotą turinio atkūrimo funkciją ir „Epson Projector Content Manager“ programinę įrangą. Ši technologija palaiko kelis projektorius bei projektorių grandinę, kurie leis sulieti kraštus arba apšviesti visą sieną vienu didžiuliu vaizdu. Be to, perskirtojo ekrano funkcija leidžia vartotojams sujungti kelis įvesties šaltinius, kad tuo pačiu metu būtų rodomas skirtingas turinys.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge