Visos kategorijos

.

.

Plačiaformatis spausdintuvas HP DesignJet T630 24-in

Jums grįš 1051 Print+ taškai

Mažiausias pasaulyje plačiaformatis spausdintuvas su įmontuotu stovu sukurtas taip, kad tiktų jūsų biurui, biudžetui ir darbo būdui. Lengvai spausdinkite įvairaus dydžio projektus. Atspausdinkite A1 formato sklypą vos per 30 sekundžių. 1 GB atminties

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
1 271,73 €
0


Susisiekite su mumis dėl pristatymo laiko Teirautis

Susije Produktai
Produktas išsamiau
5HB09A#B19

MPN
5HB09A#B19
Paskirtis
Stambiam verslui
Spausdinimo būdas
Rašalinis
Spausdinimo formatas
A1 A2 A3 A4
Dvipusis spausdinimas
Ne
Pajungimo sąsaja
USB WiFi
Nuotraukų spausdinimas
Taip
Palaikoma operacinė sistema
OS X Windows 10
Spausdinimo raiška (dpi)
2,400 x 1,200
Garantija (mėn)
12
Matmenys
39.9 x 23.8 x 36.7 in

 

Aprašymas

AEC, GIS ir MCAD specialistai, norintys spausdinti žemėlapius, techninius brėžinius, plakatus ir atvaizdus su tikslia, preciziška linijų kokybe ir ryškiu tekstu.

Tai įperkamumas be jokių kompromisų - paprasčiausias pasaulyje naudoti didelio formato spausdintuvas. Įspūdingas paprastumas, padedantis išlikti produktyviems. Ekonomiškas efektyvumas, pavyzdžiui, įprastinei priežiūrai sunaudojama 95 % mažiau rašalo. taupykite laiką ir pinigus.

Šis spausdintuvas skirtas naudoti tik su kasetėmis, kuriose yra naujas arba pakartotinai panaudotas HP lustas, ir jame naudojamos dinaminės saugumo priemonės, blokuojančios kasetes, kuriose naudojamas ne HP lustas. Periodiškai atnaujinant programinę įrangą bus palaikomas šių priemonių veiksmingumas ir blokuojamos anksčiau veikusios kasetės. Pakartotinai panaudota HP mikroschema leidžia naudoti pakartotinai panaudotas, regeneruotas ir papildytas kasetes. Daugiau informacijos rasite adresu:

Tvaresnė konstrukcija sumažina CO2e iki 7,3 t/metus pagal parduotus vienetus, nes naudojama iki 30 % UL patvirtinto perdirbto plastiko; Nemokamas, patogus HP rašalo kasečių ir spausdinimo galvučių perdirbimas su „HP Planet Partners“; FSC® sertifikuotas popierius ir įvairios perdirbamos HP laikmenos su grąžinimo programa; ENERGY STAR® sertifikatas; EPEAT® registruota

HP DesignJet T630 Large Format Printer, 36" Inkjet, Bundle w/10x Ink  Cartridges 5HB11A D

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge