Visos kategorijos

.

.

%
Šiuo kainoženkliu yra pažymėtos prekės, kurioms taikomos kainos yra sumažintos. Dėl techninių kliūčių kelios valandos po pasiūlymo pabaigos prekės skelbime ir prekės kortelėje kaina gali skirtis.

Plačiaformatis spausdintuvas EPSON SC-T3700E 24inch

Jums grįš 2314 Print+ taškai

24 colių rašalinis plačiaformatis spausdintuvas. Didelis produktyvumas Greitas, universalus ir saugus spausdinimas iš kompiuterio, mobiliojo įrenginio ir USB. Išplėstinės apsaugos funkcijos Be pastangų apsaugokite itin konfidencialius dokumentus. Automatinė pjaustyklė, Automatinė įtempimo įtaiso relė, Spausdinimas be rėmelių.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
2 800,00 € 2 957,21 €
1
  • store Atsiimkite prekes parduotuvėje (A.J. Greimo g. 77, Šiauliai) per 1-2 d.d.
  • store Atsiimkite prekes parduotuvėje (Eigulių g. 2, LT-03150 Vilnius) per 1-2 d.d.
  • local_shipping Pristatysime per 2-3 darbo dienas


Produktas išsamiau
C11CH79301A0

Paskirtis
Stambiam verslui
Spausdinimo būdas
Rašalinis
Spausdinimo formatas
A1 A2 A3
Spausdinimo raiška (dpi)
2,400 x 1,200

 

Aprašymas

Didelė sparta ir didelis pajėgumas

Greitis iki 130 m2/val., 700 ml rašalo kasetės, todėl SC-T3700E gali greitai atlikti didelės apimties spausdinimo užduotis, neprarandant kokybės.

Universalus dizainas

Kompaktiškame, paprastame, elegantiškame dizaine yra visos standartinės funkcijos be įmantrių parinkčių. Kompaktiška išvaizda reiškia, kad jis puikiai tiks naudoti daugumoje darbo aplinkų ir nereikės ieškoti jam vietos.

Idealiai tinka mažmeninės prekybos ir paslaugų sferos įstaigoms

Dėl šiuolaikinio ir universalaus dizaino jis idealiai tinka beveik visoms darbo aplinkoms, o dėl plokščio galo, priekio ir šonų jį galima padėti prie pat sienų ir spintelių. Naudodami užšifruotą 960 GB SSD1, reguliariai naudojamus failus įrašykite saugiai1. Nuotoliniu būdu stebėkite naudojimą ir eksploatacines medžiagas.

Detalūs ir ryškūs spaudiniai

Nesvarbu, ar spausdinate didelį kiekį smulkių techninių brėžinių, ar laikinus ženklus ir POP plakatus mažmeninės prekybos ir aptarnavimo sektoriaus darbuotojams, šie spaudiniai yra tikslūs ir ryškūs.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge