Šioje parduotuvėje naudojami slapukai ir kitos technologijos, kad galėtume pagerinti jūsų patirtį mūsų svetainėse. Plačiau ČIA

Visos kategorijos

.

.

GERA KAINA

Lipdukų spausdintuvas Brother QL-1110NWBC

Jums grįš 222 Print+ taškai

Šis gabenimo etikečių spausdintuvas spausdina plačiu formatu - 101,6 mm (4 coliai), todėl šis spausdintuvas yra maksimaliai suderinamas su įvairiais programinės įrangos paketais skirtais gabenimo etikečių kūrimui.

Naudodamiesi specialiu "PDF Crop Print" lengvai siųskite savo gaminius į Amazon užsakymo įvykdymo centrų (FBA) sandėlį. Tiesiog atspausdinkite PDF formato dokumentą su įvairiomis brūkšninių kodų etiketėmis iš Jūsų FBA paskyros ir leiskite tvarkyklei automatiškai aptikti, išgauti ir atspausdinti kiekvieną atskirą etiketę QL-1110NWB spausdintuvu.

Pristatymas Kaina Likutis
4 - 6 d.d.
268,33 €
2
2 - 3 d.d.
269,10 €
3
1 - 2 d.d.
269,10 €
1


Susije Produktai
Produktas išsamiau
#QL1110NWM

MPN
QL1110NWBCZW1 QL1110NWBZW1
Būklė
Naujas
Paskirtis
Smulkiam verslui Stambiam verslui
Pajungimo sąsaja
Bluetooth LAN (tinklas) USB WiFi

 

ean13
4977766787802
Aprašymas
QL-1110NWB in warehouse

Etikečių spausdintuvas plataus formato gabenimo/ brūkšninių kodų etiketėms spausdinti

QL-1110NWB etikečių spausdintuvas puikiai tinka pašto rūšiavimo patalpoms, sandėliams bei visiems, kuriems reikia atspausdinti aukštos kokybės gabenimo etiketes su brūkšniniais kodais, vaizdais ir tekstu.

Atspausdinta etiketė su užrašu

Etiketės plotis - 101,6 mm (4 coliai)

Norint užtikrinti maksimalų suderinamumą su trečios šalies gabenimo etikečių spausdinimo programine įranga, QL-1110NWB spausdina 101,6 mm (4") pločio etiketes - specifikacija nurodoma daugelio siuntų vežėjų.

Raudonas kištukas jungiamas į įrenginį

Daugybė skirtingų jungčių galimybių

PC ir Mac vartotojai gali jungtis USB jungtimi, laidiniu eternetu arba Wi-Fi. Arba lengvai prijunkite savo mobilųjį įrenginį naudodamiesi Bluetooth jungtimi. QL-1110NWB modelis yra sertifikuotas MFi, be to, jame yra įdiegtas AirPrint, todėl šis etikečių spausdintuvas yra visiškai suderinamas su Apple įrenginiais.

Brūkšninės etiketės nuskaitymas

Etikečių šablonų išsaugojimas įdiegtoje atmintyje

Prisijunkite prie įrangos tiesiogiai per USB jungtį - nereikia stalinio kompiuterio. Šie įrenginiai gali nusiųsti komandą pasirinkti reikiamą etikečių šabloną išsaugotą spausdintuvo atmintyje, siųsti reikiamus duomenis etiketės papildymui, tuomet pateikti spausdinimo komandą. Vienas iš pavyzdžių yra nuskaityti brūkšninius kodus kartu su komanda pasirinkti bei atspausdinti įdiegtus šablonus, brūkšninių kodų kopijas.

Etiketė kompiuterio ekrane

Spausdinkite iš PC, Mac, iOS ir Android įrenginių

Nemokama P-touch Editor etikečių kūrimo programinė įranga skirta PC ir Mac įrenginiams, leis Jums ant etikečių atspausdinti tekstą, vaizdus, brūkšninius kodus ir rėmelius. Arba naudodamiesi nemokama iPrint & Label programėle skirta iOS ir Android operacinėms sistemoms, kurkite ir belaidžiu būdu spausdinkite etiketes iš savo mobiliųjų įrenginių.

Brūkšniniai kodai ir etiketės

FBA (Amazon užsakymų įvykdymo centro) etiketės

Paprastai atspausdinkite etiketes tinkamas Jūsų gaminių siuntimui į Amazon užsakymų įvykdymo centrus - naudokite naršyklėje esančią apkarpyto spausdinimo funkciją. Po to, kai Amazon sukurs Jūsų PDF dokumentą su brūkšninių kodų etiketėmis skirtomis klijuoti prie Jūsų gaminių, pažymėkite "crop print" (apkarpytas spausdinimas) savo naršyklėje. Kiekviena etiketė bus automatiškai ištraukiama iš A4 formato lapo ir atspausdinama ant individualių etikečių QL-1110NWB spausdintuvu.

Dvi siauros etiketės

Microsoft Office palaikymas ir spausdinimas iš duomenų bazių

P-touch Editor priedas skirtas Microsoft Office (tik Windows operacinei sistemai) leis Jums pasirinkti ir spausdinti duomenis tiesiai iš Word, Excel ir Outlook programų vienu mygtuko spustelėjimu! Arba, jei tekstą esate išsaugoje Excel or .csv formato dokumente, jį galite perkelti į P-touch Editor. Tiesiog patalpinkite kiekvieną laukelį į etikečių maketą ir atspausdinkite daugybę to paties formato (dizaino) etikečių. Puikiai tinka gabenimo, gaminių ir kainų etikečių spausdinimui.

Tekstas kompiuteryje

Etikečių spausdinimą lengvai prijunkite prie esamų sistemų

Brother siūlo nemokamus programinės įrangos vystymo rinkinius Windows, iOS ir Android operacinėms sistemoms. Šie rinkiniai sistemų vystytojams leis paprastai prijungti QL-1110NWB spausdintuvą prie esamos programinės įrangos.

Priklijuota etiketė su raidėmis

Didelis įvairių rūšių etikečių pasirinkimas

Brother DK ritinėlius lengva įstatyti, todėl greitai pakeisite etikečių rūšis. Yra šių rūšių etikečių:

  • Numatytojo dydžio sukarpytos popierinės ir plastmasinės lipnios etiketės.
  • Nenutrūkstamo ilgio popierinės ir plastmasinės etiketės, kurias galima atkirpti Jums reikiamu ilgiu (iki 3 metrų).
  • Nelipnios kortelės puikiai tinkančios kvitams ir vardo kortelėms.
  • Pašalinama lipni medžiaga perklijuojamoms etiketėms.
Instrukcijos

337946.png Greitosios parengties vadovas- Lietuvių kalba                                            Download free icon Atsisiuntimai

 

337946.png Duomenų lapas- Anglų kalba                                                                                Get it on Google Play Badge - PNG and Vector - Logo Download       File:Available on the App Store (black) SVG.svg - Wikimedia Commons

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge

Produktai, kurie jums gali patikti

Spausdinimo raiška (dpi) Spausdinimo raiška (dpi)  
Pajungimo sąsaja Pajungimo sąsaja   Bluetooth LAN (tinklas) USB WiFi
Spausdinimo būdas Spausdinimo būdas  
Spausdinimo plotis Spausdinimo plotis  

Naujausi įrašai, kuriuose minimas produktas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing eli