Visos kategorijos

.

.

Etikečių spausdintuvas Brother PT-E560BTVP Pro

Jums grįš 146 Print+ taškai

Ženklinimo įrenginys su integruotu Bluetooth, nešiojimo dėklu ir 2 vnt. TZe-juostelių. Sukurtas galvojant apie elektrikus ir tinklo specialistus, skirtas spausdinti patvarias, pramonės reikalavimus atitinkančias etiketes.

Aiškus identifikavimas ir sauga yra labai svarbūs bet kokiai elektros ar duomenų perdavimo instaliacijai, įskaitant pavojaus ir įspėjamuosius ženklus, skirstytuvus, elektros laidus, vartotojų blokus, komutacines paneles, stelažus ir spinteles, CAT5E / CAT6A tinklo kabelius ir t.t

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
176,80 €
0


Susisiekite su mumis dėl pristatymo laiko Teirautis

Susije Produktai
Produktas išsamiau
#PTE560BTVPQL

MPN
PTE560BTVPQL1
Spausdinimo būdas
Terminis
Pajungimo sąsaja
Bluetooth USB
Spausdinimo plotis
iki 24mm
Matmenys
132 (plotis) x 244 (ilgis) x 80 mm (aukštis)
Komplektacija
TZe-S651 (24mm juoda / geltona tvirtai lipni 8m) TZe-FX231 (12mm juoda / balta lanksti identifikavimo juosta, 8m), kabeliai, dėklas, riešo dirželis

 

Aprašymas

PT-E560BTVP Pro ženklinimo aparatas su integruotu Bluetooth ryšiu, kompiuterio jungtimi ir galimybe spausdinti etiketes iš išmaniųjų telefonų

Elektrikams, duomenų perdavimo, telekomunikacijų ir apsaugos įrangos montuotojams būtina užtikrinti, kad kabeliai, vamzdynai, jungikliai ir lizdai būtų aiškiai pažymėti ilgalaikėmis ir patvariomis etiketėmis.

Brother P-touch E560BTVP sukuria etiketes, kurios padeda nukreipti ANSI/EIA/TIA-606A/B ir atitinka UL-969 standartus. Įmontuotas automatinis kirpiklis su lengvo nulupimo funkcija užtikrina, kad etiketes galite greitai užklijuoti bet kokiomis sąlygomis.

Specialios juostos pramoniniam naudojimui buvo sukurtos konkrečioms ženklinimo užduotims, pvz., šilumos susitraukiantis vamzdelis, skirtas nuolatiniam kabelių identifikavimui, lanksti identifikavimo juosta, skirta kabelių etikečių klijavimui, ir stipri lipni juosta, skirta šiurkštiems, nelygiems paviršiams.

 

Patogus dizainas

PT-E560BT Pro ženklinimo įrenginys su integruota QWERTY klaviatūra, dideliu apšviečiamu ekranu su spaudinio peržiūra ir specialiomis etikečių ženklinimo funkcijomis supaprastina etikečių kūrimą ir spausdinimą, padidinant produktyvumą objekte.

Spausdinkite iki 24 mm pločio etiketes bet kur ir bet kada.

 

Pažangus kirpiklis

Pasirinkite iki galo nukirpti kiekvieną atskirą etiketę arba tiesiog įkirpti priekinę etiketės dalį, palikdami ją pritvirtintą prie pagrindinio popieriaus.

Ši pusiau nukirptos etiketės funkcija sukuria kelias etiketes ilgoje ištisinėje juostoje, išlaiko jas nuosekliai, todėl jas galima greitai bei lengvai nulupti ir klijuoti ant kabelių bei įrangos.

 

Sukurta taip, kad tarnautų, su atitinkančiomis etiketėmis

„Brother Pro“ juostelių asortimentasbuvo sukurtas ir išbandytas, kad atitiktų profesionalų, kuriems reikalingi patvarūs, ilgalaikiai identifikavimo sprendimai, poreikius, ir apima specialias tvirtas lipnias juostas, lanksčias identifikavimo juosteles (apvynioti kabelius arba sukurti vėliavėlių etiketes), klastojimo ir apsaugines juosteles.

Šios laminuotos juostelės yra neįtikėtinai patvarios ir buvo išbandytos kaip atsparios vandeniui, ekstremalioms temperatūroms, drėgmei, cheminėms medžiagoms, alyvai ir trinčiai.

 

Greita prieiga prie įprastų pramonės šablonų

Šeši vieno paspaudimo mygtukai yra priekiniame įrenginio skydelyje ir suteikia tiesioginę prieigą prie etikečių šablonų, skirtų bendrosioms, priekinės plokštės, kabelio vėliavėlės, kabelio apvyniojimo, komutacinės panelės ir greitojo sujungimo bloko identifikavimo etiketėms, todėl sutaupysite laiko objekte.

 

„Pro Label Tool“ programėlė

PT-E560BT suderinamas su nemokama „Brother's Pro Label Tool“ programėle, skirta „Apple“ ir „Android“ mobiliesiems įrenginiams.

Naudodami platų šablonų asortimentą, pvz., pavojaus ir įspėjamuosius ženklus ir kabelio identifikavimo ženklus, galite greitai ir patogiai sukurti pramonės reikalavimus atitinkančias etiketes savo išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje, kad galėtumėte spausdinti savo ženklinimo aparatu „Bluetooth“ ryšiu. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai atsisiųsti programą ir ieškoti suderinamo įrenginio.

 

Laikykitės reikalavimų

Naudodami „Brother's Pro Label Tool“ arba „P-touch Editor“ programinę įrangą, gaukite naudos iš „Brother“ debesies serveryje patalpintų ir spausdinimui paruoštų etikečių šablonų, skirtų kabeliams, komutacinėms panelėms, priekinėms plokštėms, RCD vartotojų įrenginiams žymėti, testavimo / tikrinimo / perspėjimo etiketėms sukurti ir tinklo įrangai identifikuoti.

Tai reiškia, kad jie visada atnaujinami pagal naujausius elektros instaliacijos reglamentus ir standartus.

                        PT-E560BTSP | Profesionalus ženklinimo aparatas | BrotherP-touch Bänder - Tested to the Extreme | Brother

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge

Produktai, kurie jums gali patikti

Spausdinimo būdas Spausdinimo būdas   Terminis
Nespalvoto spausdinimo greitis Nespalvoto spausdinimo greitis  
Pajungimo sąsaja Pajungimo sąsaja   Bluetooth USB
Spausdinimo raiška (dpi) Spausdinimo raiška (dpi)  
Spausdinimo plotis Spausdinimo plotis   iki 24mm
  • Spausdinimo būdas   Terminis
    Nespalvoto spausdinimo greitis   110 etikečių per minutę
    Pajungimo sąsaja   USB WiFi
    Spausdinimo raiška (dpi)   300 x 300
    Spausdinimo plotis   iki 62mm