Visos kategorijos

.

.

Spausdintuvas Brother MFC-L6910DN

Jums grįš 790 Print+ taškai

Itin greitas, aukštos kokybės dvipusis spausdinimas ir skenavimas verslui su integruotais sprendimais. Dvipusis spausdinimas, iki 24 puslapių per minutę greičiu. Dvipusis skenavimas iki 100 vaizdų per minutę greičiu.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
822,50 €
1
4 - 6 d.d.
956,60 €
2


Susije Produktai
Produktas išsamiau
#MFCL6910DNRE

MPN
MFCL6910DNRE1
Paskirtis
Stambiam verslui
Spausdinimo būdas
Lazerinis
Spalvotas spausdinimas
Ne
Nespalvoto spausdinimo greitis
50 ppm
Spausdinimo formatas
A4
Skenavimas
Taip
Kopijavimas
Taip
Dvipusis spausdinimas
Taip
Faksas
Taip
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) NFC USB
Standartinė padavimo talpa (lapai)
520
Skenavimo raiška (dpi)
1,200 x 1,200
Spausdinimo raiška (dpi)
1,200 x 1,200
Garantija (mėn)
36
Dvipusis skenavimas
Taip
Matmenys
495 (plotis) x 495 (gylis) x 518 (aukštis) mm
Komplektacija
Įrenginys, komplekte esantys toneriai, būgnas, maitinimo laidas, greitosios parengties vadovas, garantijos kortelė
Automatinis dokumentų tiektuvas (ADF)
Taip
Svoris
18,10 kg
Dvipusis kopijavimas
Taip

 

ean13
497776681518
Aprašymas

Saugus dizainas

„Brother“ pirmenybę teikia spausdinimo apsaugai. Visi mūsų produktai yra „saugūs standartiškai“ – naudojamas trijų lygių saugumas tinklo, įrenginio ir dokumentų lygmeniu su daugybe patikimų funkcijų, o tai reiškia, kad duomenis mato tik tie, kuriems jie skirti.

MFC-L6910DN užtikrina verslo lygio saugumą, patikrintą išoriniu saugos sertifikatu, todėl jūsų dokumentai išliks saugūs.

  

Integruoti sprendimai

Spausdinimo valdymo sprendimai yra MFC-L6910DN esmė: su Barcode Print+ ir Secure Print+ ir priskirta vartotojo sąsaja iš karto galite saugiai spausdinti, automatizuoti ir personalizuoti darbus. Taip pat turite galimybę toliau integruoti savo įrenginį su trečiųjų šalių sprendimais, įskaitant Kofax, YSoft ir t.t.

   

Brother MPS

Valdomos spausdinimo paslaugos (MPS) padeda išnaudoti visas jūsų įrenginių galimybes. Štai kodėl MFC-L6910DN buvo sukurtas atsižvelgiant į valdomas spausdinimo paslaugas.

Kad ir kokie būtų jūsų spausdinimo poreikiai, mes būsime jūsų pusėje, kad surastume sprendimą, kuris supaprastintų spausdintuvo administravimą, taupytų laiką, sumažintų išlaidas ir padėtų išlikti produktyviems.

  

Sukurtas našumas

Dėl itin greito, aukščiausios kokybės spausdinimo ir išskirtinio patvarumo galite būti tikri, kad MFC-L6910DN ir toliau veiks pagal aukščiausius standartus.

Dėl įmonės lygio, itin spartaus nuskaitymo fiziniai dokumentai lengvai paverčiami skaitmeniniais failais, kad galėtumėte lengvai tvarkyti dokumentus naudodami paprastą naudoti didelį spalvotą jutiklinį ekraną.

   

Optimalus efektyvumas

Sukurtas taip, kad tilptų jūsų biure ir atitiktų jūsų specifinius spausdinimo ir nuskaitymo reikalavimus. MFC-L6910DN galima įsigyti kaip žemo profilio stacionarų spausdintuvą ir lengvai paversti itin efektyviu ant grindų stovinčiu modeliu, tiesiog pridedant pasirenkamus popieriaus dėklus ir laikymo spintelę.

  

Instrukcijos

337946.png Duomenų lapas- Anglų kalba                                                                                 Download free icon Tvarkyklės

  

  

337946.png Greitosios parengties vadovas- Lietuvių kalba

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge