Visos kategorijos

.

.

Spausdintuvas Lexmark MX532adwe, A4, Wi-Fi

Jums grįš 1193 Print+ taškai

Išskirtinio našumo ir saugaus dizaino MX532adwe daugiafunkcinis spausdintuvas (kopijavimas/skenavimas/spausdinimas/faksas) užtikrina didesnį našumą, iki 46 puslapių per minutę ir iki 28 400 puslapių tonerio išeigą. Greitas pirmojo spausdinimo laikas, puiki spausdinimo kokybė ir paprastas naudoti jutiklinis ekranas. Rekomenduojamas spausdinimo kiekis per mėnesį: Iki 15 000 puslapių.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
1 444,39 €
0
Teirautis

Produktas išsamiau
38S0830

MPN
38S0830
Paskirtis
Stambiam verslui
Spausdinimo būdas
Lazerinis
Spalvotas spausdinimas
Ne
Nespalvoto spausdinimo greitis
46 ppm
Spausdinimo formatas
A4
Skenavimas
Taip
Kopijavimas
Taip
Dvipusis spausdinimas
Taip
Faksas
Taip
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB WiFi
Standartinė padavimo talpa (lapai)
650
Skenavimo raiška (dpi)
600 x 600
Palaikoma operacinė sistema
Linux OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10 Windows 11
Spausdinimo raiška (dpi)
1,200 x 1,200
Garantija (mėn)
12
Dvipusis skenavimas
Taip
Matmenys
659 x 584 x 559 mm
Automatinis dokumentų tiektuvas (ADF)
Taip

 

ean13
734646731454
Aprašymas

Patentuota technologija

Mums priklauso pagrindinės techninės įrangos, programinės įrangos, paslaugų ir sprendimų technologijos, todėl sukuriamos vientisos jungtys, skirtos sumažinti saugumo spragų tarp jūsų dokumento, įrenginio ir tinklo riziką.

 

Pažangus dizainas

Kiekvienas jutiklinis taškas suprojektuotas taip, kad atlaikytų intensyvų naudojimą ir atitiktų prieinamumo standartus. Plieniniai rėmai palaiko įrenginį ir užtikrina patvarumą, padedantį užtikrinti pastovų ilgalaikį veikimą. Produktai suprojektuoti taip, kad ilgai tarnautų su ilgaamžiais komponentais ir būtų lengvai prižiūrimi naudojant keletą įrankių.

 

Valdymo galimybės

Šiuos daiktų internetui pritaikytus prietaisus galima valdyti nuotoliniu būdu, įskaitant nustatymą, konfigūravimą, eksploatacinių medžiagų valdymą ir diagnostiką. Belaidžio ryšio galimybės suteikia laisvą prieigą, o nuotoliniai programinės įrangos atnaujinimai leidžia lengvai atnaujinti naujausias programas ir saugumo funkcijas. Mūsų mobilioji spausdinimo programėlė leidžia lengviau stebėti ir valdyti spausdinimo užduotis iš nutolusių vietovių - visa tai galima atlikti vos palietus telefoną.

 

Optimizuokite produktyvumą

Padidinkite produktyvumą optimizuodami našumą. Spausdinkite iki 46 puslapių per minutę greičiu* ir greitai fiksuokite informaciją, nes vienpusio nuskaitymo greitis yra iki 52 vaizdų per minutę, o dvipusio nuskaitymo - iki 104 vaizdų per minutę.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge