Visos kategorijos

.

.

GERA KAINA

Spausdintuvas HP Color LaserJet Pro MFP 4302dw

Jums grįš 490 Print+ taškai

Didelio našumo A4 formato spalvotas daugiafunkcinis lazerinis spausdintuvas, kuris iš esmės pakeičia spausdinimo, skenavimo ir kopijavimo patirtį. Šis spausdintuvas sukurtas taip, kad atitiktų reiklius įtempto darbo aplinkos poreikius, todėl pasižymi išskirtiniu greičiu, puikia spausdinimo kokybe ir įvairiomis jungiamumo parinktimis.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
594,07 €
13


Susije Produktai
Produktas išsamiau
#4RA83F#B19

MPN
4RA83F#B19
Paskirtis
Stambiam verslui
Spausdinimo būdas
Lazerinis
Spalvotas spausdinimas
Taip
Nespalvoto spausdinimo greitis
33 ppm
Spalvoto spausdinimo greitis
33 ppm
Spausdinimo formatas
A4
Skenavimas
Taip
Kopijavimas
Taip
Dvipusis spausdinimas
Taip
Faksas
Ne
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB WiFi
Standartinė padavimo talpa (lapai)
250
Skenavimo raiška (dpi)
600 x 600
Palaikoma operacinė sistema
Linux OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10 Windows 11
Spausdinimo raiška (dpi)
600 x 600
Garantija (mėn)
24
Matmenys
421mm x 384mm x 435mm
Automatinis dokumentų tiektuvas (ADF)
Taip

 

ean13
196068323189
Aprašymas

Didelės spartos veikimas

HP Color LaserJet Pro MFP 4302dw spausdina įspūdingu greičiu - iki 35 puslapių per minutę spausdinant nespalvotai ir iki 33 puslapių per minutę spausdinant spalvotai, todėl dokumentai spausdinami greitai ir efektyviai. Nesvarbu, ar spausdinate ataskaitas, rinkodaros medžiagą, ar svarbius verslo dokumentus, galite pasikliauti šiuo spausdintuvu, nes jis užtikrins ryškius ir profesionalius rezultatus.

HP "Color LaserJet Pro MFP 4302dw", kurio didžiausia spausdinimo skiriamoji geba yra iki 600 x 600 dpi, spausdina ryškų tekstą ir ryškias, tikroviškas spalvas. Jūsų dokumentai bus tokie detalūs ir aiškūs, kad auditorijai paliks neišdildomą įspūdį. Automatinis dvipusis spausdinimas dar labiau padidina produktyvumą ir padeda taupyti popieriaus sąnaudas.

 

Įvairiapusės jungiamumo parinktys

Prisijungti paprasta - USB, tinklo, belaidžio ryšio, "Wi-Fi Direct" ir "Bluetooth" galimybės. Nesvarbu, ar pageidaujate laidinio ryšio, ar patogaus belaidžio spausdinimo, šis spausdintuvas suteikia lankstumo, kurio reikia norint spausdinti iš įvairių įrenginių. Suderinamas su "Windows" ir "Mac" operacinėmis sistemomis, todėl lengvai integruojamas į esamą darbo eigą.

 

Intuityvus jutiklinis ekranas ir popieriaus tvarkymas

4,3 colio spalvotas jutiklinis ekranas supaprastina navigaciją ir leidžia lengvai pasiekti spausdintuvo funkcijas ir nustatymus. HP "Color LaserJet Pro MFP 4302dw" taip pat turi 50 lapų daugiafunkcinį dėklą ir 250 lapų įvesties dėklą, todėl galite be vargo tvarkyti įvairių tipų ir dydžių popierių. 1200 MHz procesorius ir 512 MB operatyviosios atminties užtikrina sklandų veikimą net atliekant sudėtingus spausdinimo darbus.

Padidinkite savo produktyvumą naudodami "HP Color LaserJet Pro MFP 4302dw". Šiame daugiafunkciniame lazeriniame spausdintuve suderintas spartus veikimas, išskirtinė spausdinimo kokybė ir universalios ryšio galimybės, kad atitiktų šiuolaikinių darbo vietų reikalavimus. Patirkite efektyvaus spausdinimo, skenavimo ir kopijavimo galią su šiuo patikimu ir daugybę funkcijų turinčiu spausdintuvu.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge