Visos kategorijos

.

.

GERA KAINA

Spausdintuvas EPSON L8050, A4, Wi-Fi

Jums grįš 403 Print+ taškai

Šis kasečių neturintis greitas rašalinis spausdintuvas puikiai tinka didelės apimties A4 formato nuotraukų spausdinimui, nes jis pasižymi itin maža vienos nuotraukos savikaina ir spausdinimo mobiliaisiais įrenginiais funkcija. Spausdintuvas pasižymi kompaktiška konstrukcija, buteliukų užrakto technologija ir priekyje esančiomis rašalo talpyklomis, kurios suteikia galimybę lengviau pripildyti rašalą šiam pasibaigus – „L8050“ siūlo fotografams vietą taupantį ir lengvai naudojamą sprendimą. Spausdinti taip pat galima ant įvairių medžiagų, spausdinkite ant PVC ID kortelių, CD ir DVD diskų.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
488,66 €
5


Susije Produktai
Produktas išsamiau
#C11CK37402

MPN
C11CK37402
Paskirtis
Stambiam verslui
Spausdinimo būdas
Rašalinis
Spalvotas spausdinimas
Taip
Nespalvoto spausdinimo greitis
22 ppm
Spalvoto spausdinimo greitis
22 ppm
Spausdinimo formatas
A4
Skenavimas
Ne
Kopijavimas
Ne
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB WiFi
Nuotraukų spausdinimas
Taip
Palaikoma operacinė sistema
OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10 Windows 11
Spausdinimo raiška (dpi)
5,760 x 1,440
Garantija (mėn)
24
Matmenys
403‎ x 369 x 149 mm (Plotis x Gylis x Aukštis)

 

ean13
8715946702919
Aprašymas

Atsisveikinkite su kasetėmis

Integruota priekyje esanti rašalo talpyklų sistema leidžia taupiai spausdinti nuotraukas. Su didelės talpos rašalo talpykla, kurioje naudojami 70 ml rašalo buteliukai, galima atspausdinti iki 2 100 kokybiškų 10x15 cm dydžio spalvotų nuotraukų taikant pakaitinį rašalo buteliukų rinkinį. Pakeisti rašalo buteliukus itin paprasta dėl buteliukų užrakto technologijos ir sandarių purkštukų.

  

Ir toliau taupykite

Sutaupykite kaskart spausdindami šiuo „EcoTank“ spausdintuvu – vienos nuotraukos kaina išlieka labai maža. Dėl „Heat-Free Micro Piezo“ spausdinimo galvutės technologijos „EcoTank“ spausdintuvas sunaudoja mažai energijos, o tai padeda papildomai sutaupyti. Be to, jame yra didelės rašalo talpyklos, užpildomos pigiais rašalo buteliukais. „L8050“ spausdintuvą galima daug kur patalpinti dėl jo kompaktiško dizaino.

  

Paprastas naudoti ir patikimas

Šis modelis idealiai tinka, jei norite spausdinti geros kokybės nuotraukas dideliais kiekiais už nedidelę vienos nuotraukos kainą. „L8050“ taip pat siūlo patikimą belaidį nuotraukų spausdinimą ir spausdinimą ant PCV ID kortelių, CD ir DVD diskų. Venkite prastovų naudodami lengvai pasiekiamą keičiamą techninės priežiūros dėžutę ir paėmimo volelį. „L8050“ turi standartinę 1 metų arba 50 000 puslapių garantiją, todėl jums nebereikės nerimauti ir galėsite sutelkti dėmesį į puikių nuotraukų ruošimą.

  

Spausdinkite beveik iš bet kurios vietos

Naudojant „L8050“ paprasta spausdinti naudojant mobiliuosius telefonus, planšetinius ir nešiojamuosius kompiuterius

„Wi-Fi“ ir „Wi-Fi Direct“ ryšiu galite siųsti dokumentus, kuriuos norite spausdinti, iš išmaniųjų įrenginių, naudodami „Epson Smart Panel“ programėlę.

 

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge