Šioje parduotuvėje naudojami slapukai ir kitos technologijos, kad galėtume pagerinti jūsų patirtį mūsų svetainėse. Plačiau ČIA

Visos kategorijos

.

.

GERA KAINA
  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Spausdintuvas Epson WorkForce Pro WF-C5390DW, A4, Wi-Fi

Jums grįš 357 Print+ taškai

Tai nedidelės darbo grupės spausdintuvas, puikiai tinkantis verslo aplinkai - nuo mažų biurų iki didelių įmonių. Idealiai tinka tiems, kurie tradiciškai naudojo lazerinius spausdintuvus ir nori sumažinti išlaidas, padidinti našumą ir sumažinti prastovų laiką, taip pat sumažinti poveikį aplinkai ir pagerinti savo ĮSA reputaciją.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
432,71 €
5


Produktas išsamiau
#C11CK25401

MPN
C11CK25401
Paskirtis
Smulkiam verslui
Spausdinimo būdas
Rašalinis
Spalvotas spausdinimas
Taip
Nespalvoto spausdinimo greitis
25ppm
Spalvoto spausdinimo greitis
25ppm
Spausdinimo formatas
A4
Skenavimas
Ne
Kopijavimas
Ne
Dvipusis spausdinimas
Taip
Faksas
Ne
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB WiFi
Standartinė padavimo talpa (lapai)
150
Nuotraukų spausdinimas
Taip
Spausdinimo raiška (dpi)
4,800 x 1,200
Garantija (mėn)
12
Matmenys
425‎ x 535 x 357 mm

 

ean13
8715946703510
Aprašymas

"Epson WorkForce Pro WF-C5390DW" gali spausdinti iki 34 puslapių per minutę (ppm) nespalvotai ir spalvotai, todėl idealiai tinka įmonėms, kurioms reikia greito ir efektyvaus spausdinimo. Spausdintuve taip pat yra 250 lapų popieriaus dėklas ir 80 lapų daugiafunkcis dėklas, kurie tinka didelės apimties spausdinimui. Be to, spausdintuve WF-C5390DW standartiškai įdiegta automatinio dvipusio spausdinimo funkcija, kuri padeda sumažinti popieriaus švaistymą ir išlaidas.

 

Daugybė pažangių funkcijų

Epson WorkForce Pro WF-C5390DW turi daugybę pažangių funkcijų, įskaitant "Wi-Fi Direct", kurios leidžia naudotojams greitai ir lengvai prisijungti prie spausdintuvo nenaudojant maršrutizatoriaus. Spausdintuvas taip pat palaiko "AirPrint" ir "Epson Connect", todėl dokumentus ir nuotraukas lengva spausdinti iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio. Tai idealiai tinka, jei esate toli nuo savo darbo stalo, bet norite išsiųsti spausdinamus dokumentus.

 

Spausdintuve "Epson WorkForce Pro WF-C5390DW" taip pat įdiegta naujausia "Epson" rašalinio spausdinimo technologija "PrecisionCore", kuri užtikrina aukštos kokybės spaudinius su ryškiomis detalėmis ir ryškiomis spalvomis. Šis spausdintuvas taip pat turi didelės talpos rašalo kasetes, kuriomis galima atspausdinti iki 10 000 puslapių juoda spalva ir 5 000 puslapių spalvota*. Tai padeda sumažinti rašalo sąnaudas ir iki minimumo sumažinti atliekų kiekį.

 

Puikiai tinka bet kokiam verslui

A4 formato spalvotas rašalinis spausdintuvas "Epson WorkForce Pro WF-C5390DW" yra idealus pasirinkimas įmonėms, kurioms reikia patikimo, ekonomiško ir efektyvaus spausdintuvo. Šiame spausdintuve įdiegta naujausia "Epson" rašalinio spausdinimo technologija "PrecisionCore", todėl kaskart atspausdinami aukštos kokybės spaudiniai. Dėl didelio spausdinimo greičio, didelės talpos rašalo kasečių ir daugybės pažangių ryšio funkcijų šis spausdintuvas puikiai tiks bet kuriame biure.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge