Visos kategorijos

.

.

Spausdintuvas Kyocera M5526CDN/A, Be fakso

Mėgaukitės sklandžiu spausdinimu ir didesniu našumu su "Kyocera ECOSYS M5526cdn/A" A4 formato spalvotu daugiafunkciniu lazeriniu spausdintuvu. Tai didelio našumo spalvotas daugiafunkcinis spausdintuvas, kuriame suderintos pagrindinės funkcijos, tokios kaip spausdinimas, skenavimas ir kopijavimas A4 formatu, kad patenkintų jūsų spausdinimo poreikius. Spausdintuvas yra puikus daugiafunkcinis partneris jūsų verslui, nes jame naudojamos didelės išeigos eksploatacinės medžiagos, todėl spausdinimo išlaidos vienam puslapiui yra nedidelės.

Pristatymas Kaina Likutis
1 - 2 d.d.
0,00 €
0
Teirautis

Susije Produktai
Produktas išsamiau
#1102R83NL1

MPN
1102R83NL1
Paskirtis
Stambiam verslui
Spausdinimo būdas
Lazerinis
Spalvotas spausdinimas
Taip
Nespalvoto spausdinimo greitis
26 ppm
Spalvoto spausdinimo greitis
Spausdinimo formatas
A4
Skenavimas
Taip
Kopijavimas
Taip
Dvipusis spausdinimas
Taip
Faksas
Ne
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB
Standartinė padavimo talpa (lapai)
250
Skenavimo raiška (dpi)
600 x 600
Palaikoma operacinė sistema
Linux OS X Windows 7 Windows 10 Windows 11
Spausdinimo raiška (dpi)
1,200 x 1,200
Garantija (mėn)
24
Dvipusis skenavimas
Taip
Matmenys
417 mm x 429 mm x 495 mm
Automatinis dokumentų tiektuvas (ADF)
Taip

 

ean13
632983081662
Aprašymas

Išskirtinės savybės

Daugiafunkciniame lazeriniame spausdintuve "Kyocera ECOSYS M5526cdn/A" įdiegta automatinio dvipusio spausdinimo funkcija, kuri spausdina iš abiejų puslapio pusių vienu metu, todėl spausdinant nereikia rankiniu būdu apversti puslapių. Taip taupomas laikas ir popierius, o kartu gaunami profesionaliai atrodantys dokumentai.

Standartinėje įrangoje yra USB ir tinklo jungtys, kurios palengvina dalijimąsi dokumentais ir leidžia greitai nuskaityti ir nukopijuoti dvi spalvotų dokumentų puses į USB, el. paštą ar tinklo vietas. Spausdintuvas naudoja "Apple AirPrint", "KYOCERA Mobile Print" arba "Mopria Print", kad galėtumėte prisijungti ir spausdinti iš savo "Android" arba "iOS" įrenginio, todėl nereikia diegti jokios spausdintuvo tvarkyklės programinės įrangos.

Jei norite mėgautis greitu, patikimu ir kokybišku spausdinimu, apsvarstykite galimybę įsigyti "Kyocera ECOSYS M5526cdn/A" spausdintuvą. Jo spausdinimo greitis - iki 26 psl. per minutę spalvotai ir nespalvotai, spausdinimo skiriamoji geba - iki 1200 x 1200 dpi, 250 lapų popieriaus dėklas. Tai reiškia, kad gausite greitus spausdinimo rezultatus ir aukštos kokybės puslapius su ryškiu tekstu ir aštriomis linijomis.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge