Visos kategorijos

.

.

Spausdintuvas HP LaserJet Enterprise M507x

Jums grįš 630 Print+ taškai

Aukštos kokybės A4 formato nespalvotas spausdinimas iki 43 puslapių per minutę greičiu, du didelės talpos 550 lapų popieriaus dėklai ir papildomas daugiafunkcinis dėklas - "HP LaserJet Enterprise M507x" yra puikus spausdinimo partneris, padedantis neatsilikti nuo užimto biuro poreikių.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
762,98 €
1
  • store Atsiimkite prekes parduotuvėje (A.J. Greimo g. 77, Šiauliai) per 1-2 d.d.
  • store Atsiimkite prekes parduotuvėje (Eigulių g. 2, LT-03150 Vilnius) per 1-2 d.d.
  • local_shipping Pristatysime per 2-3 darbo dienas


Susije Produktai
Produktas išsamiau
#1PV88A#BGJ

MPN
1PV88A#B19
Paskirtis
Stambiam verslui
Spausdinimo būdas
Lazerinis
Spalvotas spausdinimas
Ne
Nespalvoto spausdinimo greitis
43 ppm
Spausdinimo formatas
A4
Dvipusis spausdinimas
Taip
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB WiFi
Standartinė padavimo talpa (lapai)
550
Spausdinimo raiška (dpi)
1,200 x 1,200
Garantija (mėn)
24
Matmenys
376 x 481 x 418 mm

 

Aprašymas

Mažesnės išlaidos ir energijos naudojimas

Kiekvienas "HP LaserJet" serijos spausdintuvas sukurtas taip, kad būtų efektyvesnis už savo procesorių. Mažesnį energijos suvartojimą derinkite su HP "EcoSmart" juoduoju toneriu ir rezultatas bus naudingas ir aplinkai, ir jūsų finansiniams rezultatams. Pasirenkamos didelės išeigos tonerio kasetės leidžia spausdinti iki 20 000 puslapių naudojant vieną kasetę*.

  

Greitas ir patogus spausdinimas

Su "HP LaserJet Enterprise M507x" šalia jūsų visus kasdienius dokumentus spausdinsite greitai ir patogiai. Spausdinimo greitis siekia iki 43 psl. per minutę, o pirmojo puslapio atspausdinimo laikas - vos 5,9 sekundės, todėl jums niekada nereikės ilgai laukti svarbių verslo dokumentų. Tuo tarpu automatinis dvipusis spausdinimas taupo laiką ir mažina popieriaus naudojimą, o du 550 lapų įvesties dėklai ir 100 lapų daugiafunkcis popieriaus dėklas užtikrina, kad šis spausdintuvas yra pritaikytas tenkinti sudėtingus biurų, kuriuose yra didelis darbo krūvis, poreikius.

  

Spausdinimas iš mobiliųjų įrenginių ir debesijos

Spausdinkite beveik iš bet kur ir naudodami bet kokį įrenginį. Spausdintuvas "HP LaserJet Enterprise M507x" suderinamas su įvairiomis mobiliojo ir debesų kompiuterijos spausdinimo technologijomis: palaikomos "AirPrint", "HP ePrint", "Mopria" ir "WiFi Direct".

  

Galingos funkcijos po ranka

Didelis 10,9 cm spalvotas jutiklinis ekranas suteikia patogią prieigą prie visų spausdintuvo funkcijų ir leidžia lengviau nei bet kada anksčiau susidoroti su dideliu darbo krūviu. HP spausdintuvai taip pat gali pasigirti vienais iš stipriausių šioje pramonės šakoje apsaugos priemonių ir automatiškai apsisaugoti nuo naujausių saugumo grėsmių bei prisitaikyti prie naujų. Naudodami "HP LaserJet Enterprise M507x" galėsite daugiau dėmesio skirti verslui ir mažiau rūpintis saugumu.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge