Šioje parduotuvėje naudojami slapukai ir kitos technologijos, kad galėtume pagerinti jūsų patirtį mūsų svetainėse. Plačiau ČIA

Visos kategorijos

.

.

GERA KAINA

Spausdintuvas Brother MFC-J5740DW Colour, Inkjet, 4-in-1, A3,

Jums grįš 231 Print+ taškai

Greitas automatinis dvipusis A4 spausdinimas su 2 x 250 A3 formato popieriaus dėklais, 100 lapų A3 rankinio padavimo dėklu, dideliu 8,8 cm spalvotu jutikliniu ekranu ir dvipusio A4 nuskaitymo parinktimi. Reiklių mažų biurų ir verslo darbo grupių poreikių patenkinimas.

Pristatymas Kaina Likutis
4 - 6 d.d.
279,06 €
8
2 - 3 d.d.
279,94 €
6


Susije Produktai
Produktas išsamiau
#MFCJ5740DWRE

MPN
MFCJ5740DWRE1
Paskirtis
Namų vartotojui ir smulkiam verslui
Spausdinimo būdas
Rašalinis
Spalvotas spausdinimas
Taip
Nespalvoto spausdinimo greitis
28 ppm
Spalvoto spausdinimo greitis
28 ppm
Spausdinimo formatas
A3 A4
Skenavimas
Taip
Kopijavimas
Taip
Dvipusis spausdinimas
Taip
Faksas
Taip
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB WiFi
Standartinė padavimo talpa (lapai)
250
Nuotraukų spausdinimas
Taip
Skenavimo raiška (dpi)
1,200 x 2,400
Palaikoma operacinė sistema
Linux OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10 Windows XP
Spausdinimo raiška (dpi)
4,800 x 1,200
Garantija (mėn)
36
Matmenys
530 (plotis) x 398 (ilgis) x 375 (aukštis) mm
Komplektacija
Maitinimo laidas, Gaminio saugos vadovas, Eksploatacinės medžiagos, Vartotojo vadovas, Garantijos kortelė, Greitos sąrankos vadovas
Automatinis dokumentų tiektuvas (ADF)
Taip

 

ean13
497776681437
Aprašymas

Profesionalus A3 MFC-J5740DW daugiafunkcinis spausdintuvas sukurtas taip, kad ilgai tarnautų ir atitiktų reiklių mažų biurų ir verslo darbo grupių poreikius.

A3 formato galimybė leidžia be jokių rūpesčių spausdinti įvairius A3, taip pat A4 formato spalvotus dokumentus, užtikrinant aukštą kokybę, didelį spausdinimo greitį ir mažas eksploatacines išlaidas. Šis daugiafunkcis įrenginys siūlo spausdinimo, kopijavimo, nuskaitymo ir faksogramų siuntimo funkcijas. Spausdinkite iš savo darbo vietos, susitikimų kambaryje arba iš mobiliojo įrenginio belaidžiu ryšiu.

 

Žmonės prie stalo

Spausdinkite didesniu formatu

Padarykite savo dokumentus labiau įsimintinus spausdindami juos A3 formatu. Su spalvoto A3 spausdinimo galimybėmis jūsų svarbi mokymo medžiaga ar pristatymo dokumentai išsiskirs ir gali būti lengviau įsisavinami, kad sulauktumėte daugiau skaitytojo susidomėjimo. Atspausdinę A3 formato dokumentus namuose galėsite geriau valdyti užduočių terminus ir išplėsti savo galimybes.

Moteris dirbanti su kompiuteriu

Visada dirbkite prisijungę

Kad galėtumėte naudotis MFC-J5740DW, jums nereikia tiesiog sėdėti prie savo stalo ar net šalia spausdintuvo. Naudodamiesi įvairiomis ryšio galimybėmis galite spausdinti bet kur biure / namuose – ir net iš savo mobiliojo telefono belaidžiu ryšiu.

Atsisiuntę "Brother Mobile Connect" programėlę galite pasiekti daugybę funkcijų – nuo spausdinimo užduočių siuntimo iki rašalo lygio tikrinimo ir, prireikus, eksploatacinių medžiagų užsakymo.

Spausdinimo galvutės struktūra

Padidinkite spausdinimo greitį naudodami naują "Brother MAXIDRIVE" spausdinimo technologiją

Naujai sukurta didelės galios spausdinimo galvutė leidžia žymiai padidinti spausdinimo greitį ir sutaupyti laiko spausdinant verslo dokumentus. Ne tik padidintas greitis, bet ir ši nauja spausdinimo galvutė yra labai patvari ir spausdina itin aukšta kokybe, todėl jūsų spausdinimo rezultatai yra profesionalūs.

Spausdintuvas baltame fone

Sukurtas taip, kad ilgai tarnautų

Jums reikia įrenginio, kuriuo galite pasitikėti. Šie A3 formato profesionalūs daugiafunkciai įrenginiai buvo sukurti kaip tvirti verslo įrenginiai, užtikrinantys greitą, saugią ir profesionalią kokybę, atitinkančią augančius jūsų verslo poreikius.

Atidarytas skaitytuvas

Nuskaitymo technologija, skirta pagerinti darbo eigą, net dirbant nuotoliniu būdu

Kaip daugiafunkcis įrenginys MFC-J5740DW gali daug daugiau nei spausdinti. Pavyzdžiui, turimos nuskaitymo galimybės gali žymiai padidinti jūsų našumą namuose. Norėdami pagreitinti darbo eigą, dideliu greičiu galite nuskaityti spalvotai arba nespalvotai į kelias paskirties vietas:

Paveikslėlį, Bylą, Optinio simbolių atpažinimo dokumentą, El. laišką.

Popieriaus dėklai

Daugiau talpos, daugiau popieriaus valdymo galimybių

MFC-J5740DW parduodamas su papildomu popieriaus dėklu – tai reiškia, kad spausdinant didelius kiekius sumažėja poreikis dažnai keisti popierių įrenginyje. Tai leidžia geriau kontroliuoti, kaip išnaudosite savo laiką, kad būtumėte kuo produktyvesni.

Instrukcijos

337946.png Greitosios parengties vadovas- Lietuvių kalba                                           Download free icon Atsisiuntimai

 

337946.png Duomenų lapas- Anglų kalba                                                                                Get it on Google Play Badge - PNG and Vector - Logo Download       File:Available on the App Store (black) SVG.svg - Wikimedia Commons

chat Komentarai (1)
Įvertinimas
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge