Visos kategorijos

.

.

GERA KAINA

Spausdintuvas Epson EcoTank L8160 Colour, Inkjet, A4, Wi-Fi, Grey

Jums grįš 527 Print+ taškai

 

Spausdinkite nuostabias nuotraukas iki A4 formato, naudodami šį belaidį 6 spalvų daugiafunkcį spausdintuvą, skirtą kūrybingiems entuziastams.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
638,20 €
11


Susije Produktai
Produktas išsamiau
#C11CJ20402

MPN
C11CJ20402
Paskirtis
Namų vartotojui ir smulkiam verslui
Spausdinimo būdas
Rašalinis
Nespalvoto spausdinimo greitis
16 ppm
Spalvoto spausdinimo greitis
12 ppm
Spausdinimo formatas
A4
Kopijavimas
Taip
Dvipusis spausdinimas
Taip
Faksas
Ne
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB WiFi
Nuotraukų spausdinimas
Taip
Skenavimo raiška (dpi)
1,200 x 4,800 taškai colyje
Spausdinimo raiška (dpi)
5,760 x 1,440
Garantija (mėn)
12
Dvipusis skenavimas
Ne

 

ean13
8715946676340
Aprašymas

„EcoTank L8160“

 

Išlaisvinkite savo kūrybiškumą nuostabiomis A4 formato nuotraukomis ir dokumentais už neįtikėtinai mažą puslapio kainą. Lengvai spausdinkite, kopijuokite ir nuskaitykite, naudodami įspūdingą 10,9 cm spalvotą jutiklinį ekraną, 5 krypčių laikmenų apdorojimo sistemą ir inovatyvią 6 spalvų rašalo sistemą. Šis spausdintuvas su universaliomis jungiamumo funkcijomis, kuriam nereikia rašalo kasečių, puikiai tiks meniškai ir šiuolaikiškai šeimai.

 

6 spalvų rašalo sistema

 

Naujas pilkos spalvos rašalas leidžia „Epson Claria ET Premium“ rašalui spausdinti aukštos kokybės, ilgai išliekančias iki A4 formato nuotraukas ir nuostabias nespalvotas nuotraukas. Pigmentinis juodas rašalas puikiai tinka spausdinti ryškų tekstą ant paprasto popieriaus.

 

Sutaupykite laiko ir pinigų

 

Šis ekonomiškas spausdintuvas leidžia atspausdinti iki 2300 aukštos kokybės nuotraukų naudojant vieną rašalo buteliukų rinkinį. Buteliukai ir talpyklos yra suprojektuoti taip, kad būtų patogu juos naudoti, o tai reiškia, kad atėjus laikui užpildyti nekils jokių rūpesčių ar netvarkos.

 

Modernus lankstumas

 

Naudodami „Wi-Fi“, „Wi-Fi Direct“ ir eterneto ryšį, šį spausdintuvą galite lengvai integruoti į esamą namų sąranką. Taip pat galite spausdinti iš SD kortelių ir USB atmintinių per 10,9 cm spalvotą jutiklinį ekraną.

 

Meninių laikmenų suderinamumas

 

L8160 turi nuotraukų dydžio ir A4 formato priekinius popieriaus dėklus, be to, spausdina tiesiai į tinkamus kompaktinius / DVD diskus. Galiniame dėkle galima naudoti specialias laikmenas, tokias kaip pakavimo popierius ir kortelės, o A4 formato popieriaus tiekimas reiškia, kad galite spausdinti ant iki 1,3 mm storio ir 2 m ilgio laikmenų!

Instrukcijos

337946.png Greitosios parengties vadovas- Lietuvių kalba                                           Download free icon Atsisiuntimai

 

337946.png Naudotojo vadovas-Lietuvių kalba                                                                   Get it on Google Play Badge - PNG and Vector - Logo Download       File:Available on the App Store (black) SVG.svg - Wikimedia Commons

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge