Šioje parduotuvėje naudojami slapukai ir kitos technologijos, kad galėtume pagerinti jūsų patirtį mūsų svetainėse. Plačiau ČIA

Visos kategorijos

.

.

Lipdukų spausdintuvas Epson ColorWorks C3500

1 741,19 €

Jums grįš 1439 Print+ taškai

C3500 spausdintuvas sukurtas padėti jūsų įmonei savarankiškai spausdinti įvairias spalvotas etiketes, bilietus, žymas ir pan. Spausdinimo greitis siekia iki 103 mm/s naudojant atskiras pigmentinio rašalo kasetes. Visa tai pasižymi ekonomiškumu spausdinant etiketes pagal užsakymą.

*Prekė užsakoma iš anksto

Kiekis
  • store Atsiimkite prekes parduotuvėje (A.J. Greimo g. 77, Šiauliai) per 1-2 d.d.
  • local_shipping Produktą pristatysime per 2 darbo dienas.
1 741,19 €

Lipdukų spausdintuvas Epson ColorWorks C3500

Produktas išsamiau
#C31CD54012CD

Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB
Garantija (mėn)
12
Spausdinimo plotis
iki 104 mm
Matmenys
310‎ x 283 x 261 mm
Komplektacija
Maitinimo blokas, Tvarkyklės ir pagalbinės programos (CD), Atskiros rašalo kasetės, Pagrindinis įrenginys, Maintenance box, Popieriaus rulonai, Vartotojo vadovas

 

Aprašymas

ColorWorks C3500 Series

Nesvarbu, ar reikia spausdinti etiketes, bilietus, ar korteles, naudodami ColorWorks C3500 (TM-C3500) galite spausdinti įvairias spalvotas etiketes savo biure. Spausdintuvas spausdina iki 103 mm/s sparta, jame naudojamos atskiros pigmentinio rašalo kasetės. Tai leis sutaupyti, nes įmonei nebereikės pirkti etikečių spausdinimo paslaugų.

 

Spausdinkite savo sukurtas etiketes

Naudodami ColorWorks C3500 (TM-C3500) galite lengvai sukurti savo dizaino spalvotas etiketes ir jas spausdinti. Reikia išspausdinti pakuočių etiketes su spalvotais logotipais ir paveikslėliais arba bilietus ir tapatybės korteles, kuriose pateikiami brūkšniniai kodai ir produkto informacija? Viską atliksite naudodami vieną spausdintuvą. Be to, jis padeda laikytis GHS tarptautinių cheminių medžiagų ženklinimo rekomendacijų, nes etiketės spausdinamos tik prireikus ir nenaudojant iš anksto išspausdintų šablonų.

 

Aukšta kokybė ir patvarumas

Naudojamos atskiros pigmentinio rašalo kasetės, todėl galite kurti greitai džiūvančias ir aiškias etiketes, kurios netepa, yra atsparios vandeniui ir neblunka. Etiketės atrodys puikiai, nes pigmentinis rašalas yra labai patvarus ir ilgai išlieka, todėl jį galima naudoti įvairioje aplinkoje.

 

Paprastas naudoti 4 spalvomis spausdinantis etikečių spausdintuvas

Galite lengvai spausdinti ant įvairios medžiagos, įskaitant matinį ir blizgų popierių bei plėveles. Tai reiškia, kad gali kurti tokias etiketes, kokias norite. LCD ekrane rodomas rašalo lygis ir spausdintuvo būsenos informacija, be to, visi valdikliai yra priekyje, o programinę įrangą lengva konfigūruoti, todėl galėsite naudotis spausdintuvu be jokių specialių mokymų.

 

Mažesnės išlaidos

Šiame etikečių spausdintuve naudojamos atskiros pigmentinio rašalo kasetės, o tai užtikrina mažą etikečių savikainą, nes reikia pakeisti tik išnaudotos spalvos kasetę.

Matmenys: 310‎ x 283 x 261 mm (Plotis x Gylis x Aukštis)

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge