Visos kategorijos

.

.

Lipdukų spausdintuvas BROTHER PT-P950NW

Jums grįš 355 Print+ taškai

Prie kompiuterio prijungiamas profesionalus etikečių spausdintuvas su integruotu belaidžiu ryšiu ir laidiniu tinklu.
Pristatymas Kaina Likutis
4 - 6 d.d.
430,67 €
1
2 - 3 d.d.
432,02 €
1


Susije Produktai
Produktas išsamiau
#PTP950NW

MPN
PTP950NWZW1
Paskirtis
Smulkiam verslui
Spausdinimo būdas
Terminis
Pajungimo sąsaja
Bluetooth USB WiFi
Palaikoma operacinė sistema
OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10 Windows Vista
Garantija (mėn)
36

 

ean13
497776676447
Aprašymas
Brother PT-P900W label printer on desk

Profesionalus, prie tinklo prijungiamas etikečių spausdintuvas, sukurtas bet kokioms ženklinimo užduotims atlikti

Plataus spalvų kombinacijų ir juostelių pločių (iki 36mm) pasirinkimo, beveik beribio spausdinimo ir didelės spartos/aukštos raiškos spausdinimo galimybių dėka PT-P950NW modelis yra idealus pasirinkimas gamybos įmonėms, sandėliams, sveikatos priežiūros įstaigoms ir laboratorijoms pagal poreikį bet kur ir bet kada kurti etiketes.

PT-P900W USB cable being plugged in

Laidinis ir belaidis ryšys, įskaitant Bluetooth

Šis kompaktinis stalinis etikečių spausdintuvas gali būti prijungtas prie Jūsų tinklo naudojant 10/100 Base-TX tinklo prievadą arba integruotą belaidį ryšį. Papildomas Bluetooth modulis suteikia galimybę paprastai prisijungti prie planšetinių ir asmeninių kompiuterių. Jūs taip pat galite tiesiogiai prisijungti prie savo kompiuterio naudodami USB laidą. 

Brother PT-P900W label printer with label being peeled from a strip of labels

Pažangus kirpiklis su paprasto nulupimo funkcija

Pažangus kirpiklis gali sukurti vieną ilgą etikečių juostą, kurios gali būti lengvai nuluptos po vieną. Tai užtikrina, kad etiketės būtų išlaikytos reikiama tvarka.

Brother PT-P900W label printer with P-touch Editor label design software

Pramoninių etikečių kūrimo programa kompiuteriui

PT-P950NW naudoja P-touch Editor etikečių kūrimo programą Windows ir Mac naudotojams. Ji pasižymi pažangiomis funkcijomis, paprastai randamomis brangiose programose, pavyzdžiui, pramonės standarto 1D ir 2D brūkšniniai kodai, logotipų ir kitų paveikslėlių įkėlimas, galimybė naudoti Jūsų kompiuteryje įdiegtus šriftus. Nuoroda į Microsoft Excel® skaičiuoklę arba .csv bylą, kad galėtumėte greitai ir efektyviai spausdinti kelias etiketes.

Brother PT-P900W label printer printing from app on smartphone

Spausdinkite iš išmaniųjų telefonų arba planšetinių kompiuterių

Akimirksniu sukurkite ir atspausdinkite paprastas etiketes iš savo išmaniojo telefono arba planšetinio kompiuterio, neįjungdami asmeninio kompiuterio. Brother iPrint&Label programėlė belaidžiu ryšiu prisijungia prie PT-P950NW spausdintuvo, kad Jūs galėtumėte spausdinti etiketes iš savo iOS arba Android prietaiso. Jei norite identifikuoti elektros arba duomenų perdavimo laidus ir įrangą, naudokite specialią Brother Cable Label Tool programėlę, kad atspausdintumėte etiketes laidams apjuosti arba priekinėms lizdų plokštelėms, elektros paskirstymo plokštėms arba kitai specialiai įrangai.

Brother PT-P900W label printer with SDK

Įtraukite etikečių spausdinimą, kaip dalį savo sprendimo

Programinės įrangos ir programėlių kūrėjai gali naudoti įvairius programinės įrangos kūrimo komplektus Microsoft Windows, iOS ir Android prietaisams, kad galėtumėte spausdinti etiketes naudodami savo programinę įranga ar programėles.  Todėl PT-P950NW idealiai tinka naudoti įvairiuose sprendimuose, kur reikalingos patvarios etiketės.

Brother PT-P900W label printer with rechargeable battery base

Spausdinkite bet kur ir bet kada

Būna situacijų, kai nėra galimybių prietaiso prijungti prie elektros tinklo, pavyzdžiui,  statybos aikštelės arba jei prietaisą reikia naudoti prie prekybinio vežimėlio. PT-P950NW turi papildomą baterijos bazę ir įkraunamą ličio jonų bateriją, kuri suteikia galimybę etiketes spausdinti bet kur ir bet kada.

Touchpanel Display unit for PT-P950NW

Spausdinkite etiketes pagal poreikį be kompiuterio

Idealiai tinkantis maisto pramonei, sveikatos priežiūros įstaigoms ir laboratorijoms, papildomas liečiamo panelio ekranas suteikia galimybę spausdinti etiketes, neprisijungus prie kompiuterio. Sukurkite savo etiketę (-es) ir įkelkite jas į reikiamą (-as) vietas, nurodytas mygtukuose. Tada naudotojas gali paprastai paspausti aktualų mygtuką ir atsispausdinti etiketę. Be to, integruotas laikrodis suteikia galimybę etiketėse nurodyti esamą ir ateities laiką/datą. Idealiai tinka etiketėms, kuriose reikia nurodyti, kas ir kada atspausdino etiketes.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge

Produktai, kurie jums gali patikti

Spausdinimo būdas Spausdinimo būdas   Terminis
Pajungimo sąsaja Pajungimo sąsaja   Bluetooth USB WiFi
Spausdinimo plotis Spausdinimo plotis