Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Dokumentų skaitytuvas Epson Premium DS-C490 Sheetfed, Wired

Jums grįš 405 Print+ taškai

Aukščiausios klasės kompaktiškas A4 formato skeneris, užimantis nedaug vietos naudojimo metu, pasižymintis universaliu laikmenų tvarkymu ir mažomis energijos sąnaudomis.

Dėl skenerio "U" posūkio padėties popierių galima skenuoti nedidinant įrenginio užimamo ploto. Perjunkite į tiesiosios eigos režimą, kad galėtumėte nuskaityti pasus ir iki 5 mm storio bukletus. Popieriaus apsaugos technologija užtikrina, kad originalūs dokumentai išliktų nesugadinti. Dėl mažų energijos sąnaudų jis taip pat daro mažesnį poveikį aplinkai.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
490,15 €
0
Teirautis

Produktas išsamiau
B11B271401

MPN
B11B271401
Pajungimo sąsaja
USB
Skenavimo raiška (dpi)
600 x 600
Skenavimo greitis (ipm)
40 ppm
Automatinis dokumentų tiektuvas (ADF)
Taip

 

ean13
8715946718293
Aprašymas

Itin kompaktiškas

Kai skeneris yra "U-turn" kelio padėtyje, popierių galima nuskaityti nedidinant įrenginio ploto, todėl tai puikus pasirinkimas, kai trūksta vietos.

  

Universalus

DS-C490 yra itin universalus - juo galima skenuoti nuo vokų ir PL kortelių iki ilgo popieriaus ir A3 formato (susiūto) popieriaus. Juo galima nuskaityti net iki 5 mm storio pasus ir bukletus, užfiksuoti paso MRZ zoną ir išsaugoti su "Excel" suderinamais formatais. DS-C490 taip pat turi daugybę tobulinimo funkcijų, leidžiančių pagerinti teksto ryškumą, taip pat ištaisyti kraštų sulenkimus, įplėšimus, kraštų šešėlius ir pašalinti skylutes. Įmontuotas ultragarsinis jutiklis panaikina dvigubą padavimą, todėl galite būti ramūs, kad visi puslapiai bus užfiksuoti. Be to, skenuokite į "Microsoft" programas "Word", "Excel", "PowerPoint". Suderinama su "Windows", "Mac" ir "Chromebook" kompiuteriais.

  

Du viename

Pasirinkiklis leidžia lengvai perjungti tiesaus kelio režimą ir apsisukimo režimą net darbo metu, todėl galite sukurti vieną PDF failą. Kai skeneris veikia "U-turn" režimu, popierių galima nuskaityti nedidinant įrenginio užimamo ploto, todėl tai puikus pasirinkimas, kai trūksta vietos.

  

Mažesnis poveikis aplinkai

Parengties režimu skeneris sunaudoja tik 3,3 W, o miego režimu - 1,0 W, todėl taip pat taupysite energiją.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge