Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Dokumentų skaitytuvas IRIScan Desk 6

Jums grįš 200 Print+ taškai

Idealiai tinka naudoti namuose, biure ar keliaujant: tikrai nešiojamas išskirtinio dizaino USB maitinamas A4/raidžių skaitytuvas. IRIScan Desk 6 dokumentų skeneris yra patogus ir efektyvus būdas archyvuoti knygas, laisvus dokumentus ir mėgstamus spausdintus žurnalus. Idealiai tinka tekstams ir nuotraukoms nuskaityti be vargo nustatant sudėtingas katalogų struktūras. Dokumentų skeneriu lengva ir patogu naudotis, jis visiškai automatizuoja procesą už jus.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
242,59 €
0
Teirautis

Produktas išsamiau
462005

MPN
462005
Pajungimo sąsaja
USB
Garantija (mėn)
24

 

ean13
5420079900967
Aprašymas

Revoliucinis kišeninių knygų ir dokumentų skeneris, kuris ne tik skenuoja! IRIScan Desk 5 versija, kuria jau pasitiki viso pasaulio profesionalai, paverčia popierių į tekstą su galimybe atlikti paiešką. IRIScan Desk 6 dabar dar patogesnis ir paprastesnis naudoti nei anksčiau. Jis skenuoja, redaguoja ir konvertuoja kišenines knygas, žurnalus, kvitus ir dokumentus į skaitmeninius failus.

 

web_tutorials.jpg

Dokumentų kamera, skirta žiniatinklio vadovėliams kurti

"IRIScan Desk 6" sukuria internetines pamokas, demonstracines versijas ir vaizdo pamokas su krištolo skaidrumo garsu. Jame yra iki 12 MP* dokumentų kamera ir iki 12 kartų priartinantis objektyvas, kuris fiksuoja ryškius vaizdus ir detalų tekstą. Galingas iki 12 MP kameros objektyvas kartu su įmontuotu mikrofonu leidžia užfiksuoti bet kokias detales, sukurti ir įrašyti, pavyzdžiui, "Youtube" pamokomąjį ar išpakavimo vaizdo įrašą iki 15 kadrų per sekundę sparta (vaizdo įrašymas).

distance-learning.jpg

Nuotolinį mokymąsi paverskite žaidimu

Kišeninis knygų skaitytuvas palaiko nuotolinio mokymosi sesijas. Jis suteikia papildomą ir mobilią klasę prie tradicinės dėstytojo mokymo programos. Visiškai suderinamas su "Zoom", "Skype" ir "Google", kad galėtumėte lengvai užmegzti ryšį su nuotoline auditorija. Be to, jo naujoviškos dirbtinio intelekto (DI) technologijos - pavyzdžiui, pirštų pašalinimas, automatinis puslapio apvertimo nustatymas, teksto keitimas į kalbą žodis po žodžio - palengvina mokinių mokymąsi.

 

                                         

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge