Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Dokumentų skaitytuvas Epson WorkForce DS-730N

Jums grįš 358 Print+ taškai

Susiekite savo verslą, naudodamiesi šiuo nebrangiu ir labai efektyviu autonominiu tinklo skaitytuvu. Tai - sumanus pasirinkimas verslo dokumentų valdymui, siūlantis galimybę nuskaityti ir išsiųsti informaciją į skirtingas vietas - užfiksuoti, konvertuoti ir paskirstyti nuskaitytą informaciją savo organizacijoje galėsite vos vienu mygtuko paspaudimu. Didelės talpos 100 lapų automatinis dokumentų tiektuvas ir dvipusis nuskaitymas.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
433,39 €
4


Produktas išsamiau
B11B259401

MPN
B11B259401
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB WiFi
Skenavimo raiška (dpi)
600 x 600
Garantija (mėn)
12
Formatas
A4 A5 A6 B4 B5 B6 Plastikinės kortelės Vokas
Skenavimo greitis (ipm)
40 ppm
Dvipusis skenavimas
Taip
Matmenys
296‎ x 169 x 167 mm (Plotis x Gylis x Aukštis)
Komplektacija
AC adapter, Tvarkyklės ir pagalbinės programos (CD), Pagrindinis įrenginys, Maitinimo kabelis, Pastatymo instrukcija, USB kabelis, Warranty card

 

ean13
8715946678283
Aprašymas

Dalijimasis

Nuskaitykite ir siųskite į el. paštą, aplanką, FTP, SFTP, debesies paslaugas bei „Microsoft“ programas vienu mygtuko paspaudimu. Valdymo pultą su įmontuotu 1,44 colio spalvotu LCD ekranu ir trimis atskirais užduočių mygtukais lengva ir paprasta naudoti. Jis leidžia pasirinkti tinkamą projektą ir nedelsiant išsiųsti dokumentus į reikiamą vietą, todėl skaitmeniniai failai gali būti pasiekiami keliuose departamentuose ir agentūrose.

 

Didelis našumas

Didelės talpos 100 lapų automatinis dokumentų tiektuvas ir dvipusis nuskaitymas iki 40 lapų/min. arba 80 puslapių/min. greičiu leidžia didelės apimties projektus užfiksuoti kaip vieną failą greitai ir lengvai, vartotojui įsikišant minimaliai.

 

Išmanus

Valdykite naudodamiesi daugybe išmanių funkcijų, įskaitant ultragarsinius jutiklius ir popieriaus apsaugos funkciją. Lėtas režimas leidžia užfiksuoti sudėtingą medžiagą mažinant volelių greitį, tačiau nedidinant failų dydžių. Dvigubo padavimo aptikimo praleistis reiškia, kad greitai gali būti apdorojami net ir sudėtingi dokumentai, pavyzdžiui, vokai ir dokumentai su priklijuojamais lapeliais

 

Patikimas

Popieriaus apsauga, įspėjimas apie dvigubo padavimo ir nešvarumų aptikimą užtikrina, kad aukštos kokybės skaitmeniniai vaizdai būtų užfiksuoti kruopščiai ir tiksliai - nuo 27 g/kv.m iki 413 g/kv. m. Aktyvaus atskyrimo volelių sistema ir viduje esantys jutikliai padeda apsaugoti nuo dvigubo padavimo ir užtikrina, kad būtų nuskaitytas kiekvienas lapas.

  

                                                                 

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge