Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Dokumentų skaitytuvas Epson FastFoto FF-680W

Jums grįš 476 Print+ taškai

Brangios šeimos nuotraukos neturi pasimesti dulkėtose dėžėse – jomis reikia dalytis su šeima ir draugais. Yra greitas ir nesudėtingas sprendimas – „FastFoto FF-680W“ su įtraukta programine įranga. Šis „Wi-Fi“ skaitytuvas su automatiniu tiektuvu gali greitai skaitmeninti net didžiausią šeimos nuotraukų kolekciją. Taikant įspūdingas automatizuotas funkcijas, jūsų nuotraukos patobulinamos ir parengiamos bendrinti vos keliais spustelėjimais.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
576,99 €
1


Produktas išsamiau
B11B237401

MPN
B11B237401
Pajungimo sąsaja
USB
Skenavimo raiška (dpi)
600 x 600
Garantija (mėn)
12
Formatas
A4
Skenavimo greitis (ipm)
45 ppm
Dvipusis skenavimas
Taip
Matmenys
296‎ x 169 x 176 mm (Plotis x Gylis x Aukštis)
Komplektacija
Naudotojo vadovas CD, Pagrindo plėvelė, Tvarkyklės ir pagalbinės programos (CD), External AC power adapter with power cord, Pagrindinis įrenginys, Greitos darbo pradžios vadovas, USB kabelis

 

ean13
8715946654270
Aprašymas

Greitas ir efektyvus

Išspausdintų nuotraukų skaitmeninimas neturi būti sudėtingas ar imlus laikui – šis automatinis tiektuvas gali nuskaityti iki 30 nuotraukų per 30 sekundžių. Nuskaitykite standartines, kvadratines, panoramines ir momentines nuotraukas nuo 9 x 13cm iki 21 x 91 cm (panoraminio) formato. O išmanus žinojimas, kada reikia nuskaityti kitą nuotraukos pusę, padeda užfiksuoti specialias ranka rašytas pastabas.

 

Greitas ir paprastas tūkstančių nuotraukų apdorojimas

Nors galite pasirinkti redaguoti nuotraukas rankiniu būdu, tačiau yra įspūdingų automatinių funkcijų paketas, kurį naudodami galite parengti nuotraukas bendrinti. Tai apkarpymo, pasukimo, išblukusių nuotraukų spalvų atkūrimo ir paryškinimo, kontrasto ir spalvų pagerinimo funkcijos. Be to, galima pasirinkti automatiškai įrašyti patobulintą ir originalią nuskaitytas versijas – puiku, jei norite turėti nekeistą atsarginę kopiją.

 

Paprastas failų bendrinimas ir laikymas

Pasirinkite tinkamiausią pagal savo poreikius failo tipą: mažus ir lengvai bendrinamus JPEG arba maksimalios vaizdo kokybės didelius TIFF. Naudojant „FastFoto“ programinę įrangą, galima bendrinti vaizdus el. paštu ir automatiškai įkelti vaizdus į debesies paslaugas, pvz., „Dropbox“ ir „Google Drive“.

 

Universalus

Galima archyvuoti eilę vienpusių ar dvipusių dokumentų 45 ppm, vertikaliai iki A4, įskaitant panoraminius vaizdus. O dėl naudojamos OCR programinės įrangos, nuskaitytus dokumentus galima redaguoti „Word“ arba „Excel“ ir atlikti paiešką PDF dokumentuose.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge