Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Dokumentų skeneris Epson Perfection V850 Flatbed

Jums grįš 997 Print+ taškai

Profesionalūs fotografai ir rimti mėgėjai dabar gali konvertuoti savo filmus ir nuotraukas į aukštos kokybės skaitmeninius vaizdus

Dėl patobulintos didelio pralaidumo optikos, užtikrinančios aukščiausio lygio vaizdo kokybę ir didesnį nuskaitymo greitį, "V850 Pro" gali konvertuoti įvairias laikmenas ir filmų formatus į profesionalios kokybės skaitmeninius vaizdus. Šiam didelio našumo 6400 dpi skeneriui beveik nereikia įkaitimo laiko, jis gali automatiškai pašalinti dulkes ir įbrėžimus, be to, jame yra du aukštos kokybės filmų laikiklių rinkiniai.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
1 207,04 €
4


Produktas išsamiau
B11B224401

MPN
B11B224401
Pajungimo sąsaja
USB
Skenavimo raiška (dpi)
6,400x 9,600 taškai colyje
Garantija (mėn)
24
Formatas
A4
Matmenys
503‎ x 308 x 152 mm

 

ean13
8715946538167
Aprašymas

Skiriamosios gebos pasirinkimas

"V850 Pro" turi dviejų objektyvų sistemą, kuri automatiškai parenka optimalų objektyvą ir užtikrina iki 4800 dpi optinę skiriamąją gebą skenuojant nuotraukas ir 6400 dpi optinę skiriamąją gebą skenuojant naudojant juostų laikiklius.

 

Skenuokite iš bet kokio šaltinio

Skenuokite įvairių formatų filmus ryškiai, nes patobulintos kokybės filmų laikikliai su reguliuojamu aukščio reguliavimu ir standžia konstrukcija. "V850 Pro" taip pat palaiko iki 8x10 colių formato filmus, kai jie dedami tiesiai ant skenerio stiklo.

 

Didelis našumas

"Epson" "ReadyScan" šviesos diodų šviesos šaltinis įšyla greičiau nei per vieną sekundę, todėl skenuoti galima pradėti beveik iš karto. Du filmų laikiklių komplektai reiškia, kad antrąjį orginalų komplektą galite paruošti nuskaitymui, kol pirmasis vis dar skenuojamas.

 

Išvalo vaizdus

"Digital ICE Technologies" automatiškai pašalina netobulumus, tokius kaip dulkės, plaukai, įbrėžimai ir pirštų atspaudai, tiek iš filmų, tiek iš nuotraukų, kad vaizdai atgautų buvusį grožį, įdedant kuo mažiau pastangų.

 

Tinkamas tonas

Pasinaudokite puikiu tonų atkūrimu su 4,0 DMax optiniu tankiu. "V850 Pro" gali nustatyti tikslų originalo tonų diapazoną, todėl šviesiausios ir tamsiausios vaizdų sritys atkuriamos tiksliai, kad atsiskleistų įspūdingos detalės ir dinaminis diapazonas.

 

Profesionali programinė įranga

Be "Epson Scan", su "V850 Pro" pateikiama "SilverFast SE Plus 8" ir "i1 Scanner" programinė įranga, užtikrinanti pažangias, profesionalias skenavimo funkcijas.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge