Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Dokumentų skaitytuvas Epson WorkForce DS-530N

Jums grįš 550 Print+ taškai

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
666,17 €
0


Produktas išsamiau
B11B226401BT

MPN
B11B226401BT
Paskirtis
Namų vartotojui ir smulkiam verslui
Dvipusis spausdinimas
Taip
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB
Skenavimo raiška (dpi)
600 x 600
Garantija (mėn)
12
Formatas
A4

 

ean13
8715946620206
Aprašymas

„WorkForce DS-530N“

Pasitelkus galingą laikmenų apdorojimo mechanizmą ir inovatyvias funkcijas aukštam duomenų vientisumo lygiui užtikrinti, „WorkForce DS-530N“ sukurtas taip, kad efektyviai ir paprastai integruotųsi į organizacijos darbo srautus. 50 lapų automatinis dokumentų tiektuvas ir galimybė nuskaityti iki 35 ppm / 70 ipm greičiu – įrenginys suteikia laikmenų apdorojimo parinktis, leidžiančias greitai nuskaityti, indeksuoti, saugoti ir bendrai naudoti verslo dokumentus.

 

Išmaniosios funkcijos pagerina efektyvumą, tikslumą ir duomenų patikimumą

Pasitelkus rinkoje pirmaujantį lėtąjį režimą, skirtą suglamžytiems ar trapiems dokumentams, sudėtingų laikmenų nuskaitymas dar niekada nebuvo paprastesnis. Aktyvaus atskyrimo volelių sistema apsaugo dokumentą nuo dvigubo tiekimo ir užtikrina, kad kiekvienas popieriaus kampelis būtų nuskaitytas, o dvipusio tiekimo aptikimo jutiklis (DFDS) leidžia nuskaityti tokias laikmenas, kaip vokai ar dokumentai su priklijuojamais lapeliais. Automatinio nuskaitymo režimas suteikia galimybę apdoroti daugelį dokumentų kaip tvarkomą kiekį, taip dokumentai nuskaitomi kaip vienas failas.

 

Itin universalus

Dviejų pusių nuskaitymas vienu metu užtikrina greitą dokumento apdorojimą, nes galima nuskaityti įvairiausio tipo laikmenas: nuo 27 gsm storio popieriaus iki 413 gsm storio kartono. A3 laikantysis lapas pagreitina apdorojimą automatiškai sujungdamas didelius dokumentus skaitmeniniu formatu.

 

Lankstus jungiamumas

Didelės spartos USB 3.0 su TWAIN ir ISIS tvarkyklėmis, skirtomis geresniam suderinamumui su dokumentų valdymo sistemomis.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge