Visos kategorijos

.

.

Spausdintuvas HP LaserJet Enterprise M608dn

Jums grįš 644 Print+ taškai

Iš naujo apibrėžkite verslo lūkesčius - Spausdinkite nuolat aukštos kokybės dvipusius dokumentus su "HP LaserJet Enterprise M608dn", vienspalviu dvipusiu lazeriniu spausdintuvu, sukurtu siekiant suderinti našumą, energijos vartojimo efektyvumą ir saugumą.

Pristatymas Kaina Likutis
1 - 2 d.d.
780,00 €
0
Teirautis

Susije Produktai
Produktas išsamiau
#M608DN

MPN
K0Q18A#B19
Paskirtis
Namų vartotojui ir smulkiam verslui
Spausdinimo būdas
Lazerinis
Nespalvoto spausdinimo greitis
65 ppm
Spausdinimo formatas
A4
Dvipusis spausdinimas
Taip
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB
Standartinė padavimo talpa (lapai)
500
Spausdinimo raiška (dpi)
1,200 x 1,200
Garantija (mėn)
24
Dvipusis skenavimas
Ne

 

Aprašymas

Elegantiškos išvaizdos, energijos vartojimo efektyvumo ir didelio našumo "HP Laserjet Enterprise M608dn" A4 formato vienspalvis lazerinis spausdintuvas yra daug funkcijų turintis spausdinimo sprendimas, tinkamas net ir reikliausioje spausdinimo aplinkoje. Su neprilygstamomis saugumo funkcijomis, išmaniosiomis "JetIntelligence" tonerio kasetėmis, sukurtomis firminės kokybės verslo dokumentams spausdinti, ir HP programėlėmis, leidžiančiomis centralizuoti spausdinimo valdymo valdymą, "HP Laserjet Enterprise M608dn" gali optimizuoti biuro efektyvumą.

  

Įdiegtas ryšys

Dėl įmontuoto sparčiojo "Gigabit Ethernet" ir pasirenkamo "WiFi" pasinaudokite "Apple AirPrint" ir "HP ePrint", kad galėtumėte spausdinti iš bet kurio "iOS" ar "Android" mobiliojo įrenginio.

  

Stebėkite grėsmes, valdykite savo duomenų paketą

Naudodami "HP SureStart" ir "HP Web Jetadmin" galite centralizuotai valdyti spausdinimą ir užtikrinti slaptų dokumentų vientisumą bei saugumą. Jokiame kitame spausdintuve nėra tokio aukšto lygio integruoto saugumo - "SureStart" stebi jūsų spausdintuvo HP antspaudu pažymėtą operacinį kodą, įspėja apie saugumo grėsmes ir pašalina bandymus įsilaužti.

  

Didelis našumas, išskirtinė kokybė

HP Laserjet Enterprise M608dn užtikrina optimalų spausdinimo našumą, nes išvesties sparta siekia 65 psl. per minutę, didelės ir lanksčios popieriaus tvarkymo galimybės, o laikas iki pirmojo spaudinio atspausdinimo - vos 7,9 sekundės. Išplėskite spausdinimo pajėgumus naudodami didelio našumo "JetIntelligence" kasetes, kurios leidžia spausdinti firminės kokybės verslo dokumentus, pasižyminčius nespalvotu tekstu, aštriu ir švariu verslo grafikos atspaudu bei didele smulkių linijų ir detalių raiška.

  

Didesnis energijos vartojimo efektyvumas, mažesnės išlaidos

Modelyje "HP Laserjet Enterprise M608dn" įmontuotas dvipusis spausdinimas, kuris pagreitina užduočių atlikimą, taupydamas laiką, popieriaus sąnaudas ir energiją. Originalios "JetIntelligence" kasetės užtikrina 64 proc. didesnę išvestį nei kada nors anksčiau, todėl mažiau laiko praleisite keisdami didelio našumo tonerį, o daugiau užsiimdami verslu. Dėl originalių kasečių ir naujoviško bei išmaniojo dizaino, įskaitant HP automatinio įjungimo/išjungimo technologiją, kuri sumažina spausdintuvo energijos suvartojimą iki mažiau nei 0,1 W, "HP Laserjet Enterprise M608dn" nusipelno "Energy Star" ir "Mėlynojo angelo" akreditacijos.

Instrukcijos

337946.png Popieriaus dėklo montavimo vadovas- Lietuvių kalba                                           Download free icon Atsisiuntimai

 

337946.png Naudotojo vadovas- Lietuvių kalba                                                          

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge