Visos kategorijos

.

.

Lipdukinis spausdintuvas Brother QL-700R

Jums grįš 71 Print+ taškai

QL-700 modelis yra universalus, paprastas naudotis ir suderinamas su "Microsoft" programomis, todėl adresų etiketes atspausdinsite be jokių rūpesčių. Universalus - sukurkite iki 62 mm pločio ir 1 m ilgio etiketes.

Pristatymas Kaina Likutis
4 - 6 d.d.
86,32 €
1


Susije Produktai
Produktas išsamiau
#QL700RF1

MPN
QL700RF1
Spausdinimo būdas
Terminis
Spausdinimo raiška (dpi)
300 x 300
Garantija (mėn)
36

 

ean13
497776670710
Aprašymas

Šis profesionalus, didelės spartos etikečių spausdintuvas padeda greitai susidoroti su spausdinimo užduotimis dideliame biure.

 

Sukurkite ekonomiškai efektyvias popierines etiketes failų aplankams, vokams, siuntiniams ir DVD diskams. Galite sukurti netgi plakatus ir iki 1 m ilgio laikinuosius ženklus. Ypač spartus, iki 93 įprastų adresų etikečių per minutę spausdinimas dideliuose projektuose padeda sutaupyti laiko. Nesvarbu, ar spausdinate tik vieną etiketę, ar keletą etikečių vienu metu, patogus automatinis kirpiklis taip pat pagreitina Jūsų darbą.

 

Yra du paprasti būdai sukurti tobulas etiketes. Paspauskite "Editor Lite" mygtuką, kad paleistumėte įdiegtą intuityvią "P-touch Editor Lite" etikečių kūrimo programą, ir greitai įvestumėte bei atspausdintumėte etiketes be jokių papildomų tvarkyklių ar programų įdiegimo (tik "Microsoft Windows" naudotojams). Arba įdiekite pilną "P-touch Editor" etikečių kūrimo programos versiją ir sukurkite įmantresnes etiketes ("Microsoft Windows" ir "Mac" naudotojams).

Instrukcijos

337946.png Duomenų lapas- Anglų kalba                                           Download free icon Atsisiuntimai

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge

Naujausi įrašai, kuriuose minimas produktas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing eli