Visos kategorijos

.

.

Plačiaformatis nuotraukų spausdintuvas Epson SureColor SC-P8500D, A0, Wi-Fi

Aukštos kokybės komercinis spausdintuvas, skirtas nuotraukoms ir plakatams spausdinti, pasižymintis kompaktišku, šiuolaikiniu dizainu, yra „Wi-Fi“ ryšys.

Visiškai integruotas sprendimas, užtikrinantis produktyvų spausdinimą, išmaniąsias funkcijas ir paprastą naudojimą. Minimalaus, į akis nekrentančio dizaino spausdintuvas yra kompaktiškas, nes jo viršus ir nugarėlė yra lygaus paviršaus, o pats spausdintuvas – negilus. SCP8500D spausdintuve yra naudojama Epson PrecisionCore MicroTFP spausdinimo galvutė ir 6 spalvų UltraChrome Pro6 pigmentinis rašalas. Taip pat galėsite spausdinti ir nauju pilku rašalu, kuris neabejotinai išplės bendrą spalvų gamą.

Pristatymas Kaina Likutis
1 - 2 d.d.
0,00 €
0
Teirautis

Produktas išsamiau
#C11CJ50301A0

MPN
C11CJ50301A0
Paskirtis
Stambiam verslui
Spausdinimo būdas
Rašalinis
Spausdinimo formatas
A0 A1 A2 A3 A4
Skenavimas
Ne
Kopijavimas
Ne
Dvipusis spausdinimas
Ne
Faksas
Ne
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB WiFi
Nuotraukų spausdinimas
Taip
Palaikoma operacinė sistema
OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10 Windows 11
Garantija (mėn)
24
Matmenys
1.848‎ x 829 x 975 mm (Plotis x Gylis x Aukštis)
Komplektacija
Ink set, Maintenance box, Maintenance boxes, Pastatymo instrukcija, SureColor P-Series Printer, Vartotojo vadovas (CD), Garantijos dokumentai

 

ean13
8715946699547
Aprašymas

Greitas ir turintis daug funkcijų

2,64 colio „PrecisionCore MicroTFP“ spausdinimo galvutė užtikrina nuotraukų kokybę 18 m2/val. „Dual roll“ turi automatinio perjungimo funkciją, leidžiančią dirbti su keliomis dviejų skirtingų tipų ar dydžių laikmenomis. Be to, automatinis popieriaus paėmimo būgnas užtikrina didelį „roll-to-roll“ spausdinimo našumą, o nauja automatinio popieriaus įdėjimo sistema leidžia patirties neturintiems vartotojams spausdinti laikmenas, įskaitant pjaustytus popieriaus lapus ir plakatams skirtą kartoną. „Wi-Fi“, kad būtų galima pastatyti visur.

  

Itin nedaug vietos užimantis, universalaus dizaino spausdintuvas

„SureColor SC-P8500D“ dizainas yra šiuolaikiškas ir kompaktiškas. Dėl savo minimalaus ir į akis nekrentančio dizaino jis telpa daugelyje darbo vietų.

  

Visada nustebins ypač detaliais spaudiniais

Dėl SC-P8500D spausdintuve įmontuoto 6 spalvų „UltraChrome Pro6“ pigmentinio rašalo rinkinio, spaudiniuose spalvų gamos atspalviai pereis iš vieno į kitą tolygiai, vaizdas bus mažiau grūdėtas. Tai reiškia, kad spausdinimo kokybė atitinka kitų 8 spalvų spausdintuvų kokybę. Spausdintuvas, kuriame įmontuota „PrecisionCore MicroTFP“ spausdinimo galvutė ir įdiegtos kintamo dydžio lašelių ir purkštukų tikrinimo technologijos leis jums mėgautis itin ryškiais, ypač aukštos kokybės spaudiniais. Jame taip pat įdiegta „Adobe PS 3“, todėl greičiau apdorojami sudėtingiausi vaizdai1.

  

Apsaugos ir valdymo funkcijos

SC-P8500D spausdintuvas turi išplėstines IT ir apsaugos funkcijas. Be to, taip darbo srautai gali būti efektyviau valdomi naudojant centrines valdymo sekimo programas: „Epson Cloud Solutions PORT“ platformą ir „Epson Device Admin“ programą.

Instrukcijos

337946.png Greitosios parengties vadovas- Lietuvių kalba                                                      Download free icon Atsisiuntimai

 

337946.png Naudotojo vadovas- Lietuvių kalba                                                                                Get it on Google Play Badge - PNG and Vector - Logo Download       File:Available on the App Store (black) SVG.svg - Wikimedia Commons

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge