Visos kategorijos

.

.

Spausdintuvas Epson Surecolor SC-F100 A4, Wi-Fi, Sublimacinis

Jums grįš 359 Print+ taškai

Tai pirmasis A4 formato sublimacinis „Epson“ spausdintuvas. Tiek pat vietos kaip A4 formato stalinis spausdintuvas užimantis „SC-F100“ spausdintuvas puikiai tinka gaminti reklamines prekes ir personalizuotas dovanas, pvz., puodelius, raktų pakabukus, telefonų dangtelius ir kitas nedideles prekes neturint daug vietos. Jis taip pat atitinka tekstilės gamintojų, norinčių gaminti pagal užsakymą gaminamus produktus, pavyzdžiui, mažus krepšius, prijuostes, dirželius laikymo reikmėms ir pagalvėles, poreikius.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
434,72 €
0


Susisiekite su mumis dėl pristatymo laiko Teirautis

Susije Produktai
Produktas išsamiau
#C11CJ80302

MPN
C11CJ80302
Paskirtis
Namų vartotojui ir smulkiam verslui
Spausdinimo būdas
Rašalinis
Spalvotas spausdinimas
Taip
Spausdinimo formatas
A4
Skenavimas
Ne
Dvipusis spausdinimas
Ne
Faksas
Ne
Pajungimo sąsaja
USB WiFi
Nuotraukų spausdinimas
Taip
Garantija (mėn)
24
Matmenys
375‎ x 347 x 187 mm (Plotis x Gylis x Aukštis)

 

ean13
8715946690674
Aprašymas

Visapusis, ištisinio perdavimo spausdinimo sprendimas

„SC-F100“ spausdintuvas yra visapusio, ištisinio perdavimo „Epson“ spausdinimo sprendimo dalis. Jį apima rašalas, tvarkyklė ir popierius – sukurti darniam ir sklandžiam darbui. Jūsų ramybę užtikrins 1 metų arba 6 000 lapų išspausdinimo garantija – nesvarbu, pirmiau suges spausdintuvas ar baigsis popierius. Be to, įsijungę „Epson Cloud Solution PORT“ platformą, naudotojai gali stebėti spausdinimo išlaidas ir sekti spausdintuvo naudojimą bėgant laikui.

  

Aukštos kokybės rezultatai

Kompaktiškas sublimacinis spausdintuvas buvo sukurtas siekiant išplėsti verslo galimybes spausdinant įvairias dovanas ir reklamines prekes itin kokybiškai. Kokybės ir nuoseklumo lygį užtikrina „Epson PrecisionCore MicroTFP“ spausdinimo galvutė ir peržvalgos lentelė (LUT), skirta reklaminėms prekėms, dovanoms bei standiems substratams spausdinti.

  

Didesnis našumas

„SC-F100“ spausdintuvas pasižymi greitu parengimo darbui laiku ir nedidelėmis bendrosiomis eksploatavimo sąnaudomis (TCO) mažoms įmonėms, todėl norint jį konfigūruoti, eksploatuoti ir prižiūrėti nėra būtinos specialiosios žinios. 140 ml rašalo buteliukai yra pigesnė alternatyva rašalo kasetėms ir leidžia įmonėms vykdyti veiklą ilgiau, taip sumažinant prastovų trukmę.

  

Paprastas naudoti

„Epson“ technologijomis lengva naudotis, jos yra labai intuityvios. Kompaktiškas „SC-F100“ spausdintuvas turi pakreipiamą 2,4 colių ekraną, „Wi-Fi“ ryšio jungtį ir priekinį popieriaus padavimo įrenginį, leidžiantį lengvai pakeisti popieriaus funkcines galimybes (150 popieriaus lapų).

  

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge