Visos kategorijos

.

.

Spausdintuvas Epson EcoTank L8180 Inkjet, A3+, Wi-Fi

Jums grįš 717 Print+ taškai

  

Spausdinkite nuostabias nuotraukas iki A3+ formato, naudodami šį belaidį 6 spalvų daugiafunkcį spausdintuvą, skirtą kūrybingiems entuziastams.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
867,84 €
5


Susije Produktai
Produktas išsamiau
#C11CJ21402

MPN
C11CJ21402
Paskirtis
Namų vartotojui ir smulkiam verslui
Spausdinimo būdas
Rašalinis
Nespalvoto spausdinimo greitis
32 ppm
Spalvoto spausdinimo greitis
32 ppm
Spausdinimo formatas
A3 A4
Skenavimas
Taip
Kopijavimas
Taip
Dvipusis spausdinimas
Taip
Faksas
Ne
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB WiFi
Standartinė padavimo talpa (lapai)
100
Nuotraukų spausdinimas
Taip
Skenavimo raiška (dpi)
1,200 x 4,800 taškai colyje
Palaikoma operacinė sistema
OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10 Windows Vista Windows XP
Spausdinimo raiška (dpi)
5,760 x 1,440
Garantija (mėn)
12
Dvipusis skenavimas
Ne

 

ean13
8715946676388
Aprašymas

„EcoTank L8180“

 

 

Išlaisvinkite savo kūrybiškumą su pribloškiančiomis A3+ formato nuotraukomis ir dokumentais neįtikėtinai maža puslapio kaina. Lengvai spausdinkite, kopijuokite ir nuskaitykite, naudodami įspūdingą 10,9 cm spalvotą jutiklinį ekraną, 5 krypčių laikmenų apdorojimo sistemą ir inovatyvią 6 spalvų rašalo sistemą. Spausdintuvas su universaliomis jungiamumo funkcijomis, kuriam nereikia rašalo kasečių, puikiai tiks meniškai ir šiuolaikiškai šeimai.

 

6 spalvų rašalo sistema

 

 

Naujas pilkos spalvos rašalas leidžia „Epson Claria ET Premium“ rašalui spausdinti aukštos kokybės, ilgai išliekančias A3+ ir didesnių formatų nuotraukas bei nuostabias nespalvotas nuotraukas. Pigmentinis juodas rašalas puikiai tinka spausdinti ryškų tekstą ant paprasto popieriaus.

 

Sutaupykite laiko ir pinigų

 

 

Šis ekonomiškas spausdintuvas leidžia atspausdinti iki 2300 aukštos kokybės nuotraukų naudojant vieną rašalo buteliukų rinkinį. Buteliukai ir talpyklos yra suprojektuoti taip, kad būtų patogu juos naudoti, o tai reiškia, kad atėjus laikui užpildyti nekils jokių rūpesčių ar netvarkos.

 

Modernus lankstumas

 

 

Naudodami „Wi-Fi“, „Wi-Fi Direct“ ir eterneto ryšį, šį spausdintuvą galite lengvai integruoti į esamą namų sąranką. Taip pat galite spausdinti iš SD kortelių ir USB atmintinių per 10,9 cm spalvotą jutiklinį ekraną.

 

Meninių laikmenų suderinamumas

 

 

L8180 turi nuotraukų dydžio ir A4 formato priekinius popieriaus dėklus, be to, spausdina tiesiai į tinkamus kompaktinius / DVD diskus. A3+ formato galiniame dėkle taip pat telpa specialios laikmenos, pvz., pakavimo popierius ir kortelės, o A3+ formato tiesioginis popieriaus tiektuvas leidžia spausdinti ant iki 1,3 mm storio ir 2 m ilgio laikmenų!

 

„Epson Smart Panel“ programėlė

 

 

Ši naudotojui patogi programėlė leidžia visiškai valdyti spausdintuvą iš išmaniojo įrenginio. Spausdinkite nuotraukas, kopijuokite dokumentus, nustatykite spausdintuvą ir pašalinkite triktis, taip pat kūrybiškai redaguokite įvairius meninius šablonus.

Instrukcijos

337946.png Greitosios parengties vadovas- Lietuvių kalba                                                Download free icon Atsisiuntimai

 

337946.png Naudotojo vadovas-Lietuvių kalba                                                                        Get it on Google Play Badge - PNG and Vector - Logo Download       File:Available on the App Store (black) SVG.svg - Wikimedia Commons

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge