Visos kategorijos

.

.

GERA KAINA
  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Lipdukų spausdintuvas Brother QL-1100C

Jums grįš 155 Print+ taškai

Brother QL-1100c yra didelės spartos siuntų etikečių spausdintuvas, puikiai tinkantis brūkšninių kodų ir didelių siuntų etiketėms spausdinti sandėliuose ir pašto patalpose. Gali spausdinti tikras 101,6mm pločio etiketes ir turi USB jungtį, kad galėtumėte spausdinti iš "Windows" ir "Mac". Spausdintuvo atmintyje išsaugokite iki 99 etikečių šablonų.

Suderinama su "FBA (Fulfilled By Amazon)" etikečių spausdinimu per specialią PDF apkirpto spausdinimo funkciją.

Pristatymas Kaina Likutis
1 - 2 d.d.
188,30 €
12


Produktas išsamiau
#QL1100CZW1

MPN
QL1100CZW1
Paskirtis
Smulkiam verslui
Spausdinimo būdas
Terminis
Pajungimo sąsaja
USB
Palaikoma operacinė sistema
Linux OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10 Windows 11
Spausdinimo raiška (dpi)
300 x 300
Spausdinimo plotis
iki 101,6 mm
Matmenys
170 mm (plotis) x 222 mm (gylis) x 151 mm (aukštis)
Komplektacija
DK-11247 - didelės gabenimo etiketės (41 etiketė), DK-22205 - 62 mm pločio ištisinis ritinys (8,1 metro), maitinimo laidas, USB kabelis, vartotojo vadovas

 

ean13
4977766826105
Aprašymas

QL-1100c, turintis 4 colių (101,6mm) pločio spausdinimo galvutę, užtikrina maksimalų suderinamumą su trečiųjų šalių siuntų etikečių programinės įrangos paketais iš kurjerių ir siuntų pristatymo įmonių.

Pardavėjams, kurie naudojasi "Fulfilled By Amazon" paslauga, specialus "PDF Crop Print" leidžia spausdinti PDF formatu, kuriame yra daugybė brūkšninių kodų etikečių, sugeneruotų iš jūsų "Fulfilled By Amazon" paskyros. Tvarkyklė automatiškai aptinka, išrašo ir atspausdina kiekvieną atskirą etiketę su QL-1100c spausdintuvu, todėl lengva pažymėti savo prekes, kuriuas reikia išsiųsti į „Amazon“.

Šis spausdintuvas turi visišką suderinamumą su kompiuteriu ir „Mac“ dėl USB jungties ir nemokamos „P-Touch Editor“ etikečių kūrimo programinės įrangos, kuri leidžia prie etikečių pridėti tekstą, vaizdus ir brūkšninius kodus.

QL-1100c gali būti lengvai integruotas į Jūsų sistemas ir programinę įrangą, naudojant "Windows" programinės įrangos kūrimo rinkinį.

 

QL-1100 spausdintuvu spausdinama etiketė

Plataus formato siuntimo/brūkšninių kodų etikečių spausdintuvas

Plataus formato siuntimo etikečių spausdintuvas QL-1100c yra idealus sprendimas mažoms įmonėms ir tiems, kurie dirba namuose ir turi gabenti produktus bei siuntinius. Spausdinkite aukštos kokybės siuntimo etiketes su brūkšniniais kodais, vaizdais ir tekstu.

QL-1100 etiketė, kurioje nurodytas 4 colių (101,6 mm) spausdinimo plotis

101,6 mm spausdinimo plotis

Siekiant užtikrinti maksimalų suderinamumą su trečiųjų šalių siuntimo etikečių spausdinimo programine įranga, QL-1100c spausdinimo plotis yra 101,6 mm – tokios specifikacijos reikalauja dauguma siuntų vežėjų.

P-touch Editor etikečių projektavimo programa

Spausdinkite iš savo kompiuterio

Nemokama etikečių projektavimo programa „P-touch Editor“, skirta asmeniniams kompiuteriams ir „Mac“, leidžia prie etikečių pridėti teksto, vaizdų, brūkšninių kodų ir rėmelių. Susiekite su duomenimis, esančiais „Excel“ skaičiuoklėje arba .csv faile, tada sujunkite duomenis su etiketės maketu, kad vienu metu galėtumėte greitai spausdinti daug etikečių.

Etiketė su brūkšniniu kodu

Suderinamumas su „Microsoft Office“

„P-touch Editor“ priedas, skirtas „Microsoft Office“ (tik Windows), leidžia pasirinkti ir spausdinti duomenis tiesiai iš „Word“, „Excel“ ir „Outlook“ vienu spustelėjimu! Programoje „Microsoft Word“ pažymėkite adresą ir įrankių juostoje spustelėkite priedą, kad atspausdintumėte jį ant etiketės. Pažymėkite langelius programoje „Excel“ ir dar kartą spustelėkite priedą. Jei naudojate „Outlook“, pasirinkite reikalingą kontaktą su adresu, kad jis būtų atspausdintas etiketėje.

Maketuojamos etiketės

Veikia su "Fulfilled By Amazon (FBA)"

Lengvai atspausdinkite etiketes, tinkamas siųsti savo gaminius į „Amazon“ apdirbimo centrus, naudodami tvarkyklės apkarpymo spausdinimo funkciją. Kai „Amazon“ sukurs jūsų PDF failą su brūkšninio kodo etiketėmis, kurias norite pridėti prie savo produktų, tvarkyklėje pažymėkite „Apkarpyti spausdinimą“, kad automatiškai ištrauktumėte kiekvieną atskirą etiketę iš A4 formato lapo ir atspausdintumėte atskiras etiketes su QL-1100c spausdintuvu.

Kompiuterio užduočių langas

Programinės įrangos kūrimo rinkinys

Lengvai integruokite QL-1100c į savo seną programinę įrangą. "Brother b-PAC" yra nemokamas programinės įrangos kūrimo rinkinys, skirtas Windows programoms.

Priklijuota etiketė

Platus etikečių asortimentas bet kokiai užduočiai

Brother DK ritinėliai yra greitai įdedami, kad etiketės būtų greitai pakeičiamos. Galimi keli tipai:

·         Iš anksto nustatytų dydžių nukerpamos lipnios etiketės iš popieriaus ir plastikinės plėvelės.

·         Ištisinės lipnios etiketės iš popieriaus ir plastikinės plėvelės, kurias galima nukirpti iki reikiamo ilgio (iki 3 metrų).

·         Nelipni kortelė, puikiai tinkanti kvitams ir vardo ženkleliams.

·         Nuimamos lipnios etiketės, skirtos keičiamoms etiketėms.

Instrukcijos

337946.png Greitosios parengties vadovas- Lietuvių kalba                                           Download free icon Atsisiuntimai

 

337946.png Duomenų lapas- Anglų kalba                                                                

chat Komentarai (1)
Įvertinimas
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge

Naujausi įrašai, kuriuose minimas produktas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing eli