Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

OEM kasetė Brother TN-2510 XL

85,73 €

Jums grįš 70 Print+ taškai

Naudodami šią originalią itin didelės talpos dažų kasetę TN-2510XL visada atspausdinsite aiškius ir ryškius spalvotus spaudinius. Ši dažų kasetė spausdina daugiau puslapių ir idealiai tinka vartotojams, kurie spausdina didesnius kiekius. Be mažesnių išlaidų už puslapį, sutaupote laiko, nes kasetę reikia keisti rečiau.

Kiekis
  • store Atsiimkite prekes parduotuvėje (A.J. Greimo g. 77, Šiauliai) per 1-2 d.d.
  • store Atsiimkite prekes parduotuvėje (Eigulių g. 2, LT-03150 Vilnius) per 1-2 d.d.
  • local_shipping Produktą pristatysime per 2 darbo dienas.
85,73 €

OEM kasetė Brother TN-2510 XL

Produktas išsamiau
Aprašymas

Optimalus patikimumas

Originalūs Brother dažai buvo specialiai sukurti maksimaliai spausdinimo kokybei, našumui ir lazerinių spausdintuvų patikimumui užtikrinti. Visi Brother lazeriniai spausdintuvai veikia su specialiai nustatyta temperatūra. Jie yra pagrįsti ir pritaikyti pagal individualią atitinkamo spausdintuvo dažų formulę, garantuojančią geriausią spausdinimo kokybę ir optimalų patikimumą.

 

Optimalus našumas

Kiekviena dažų kasetė yra kruopščiai išbandyta pagal ISO standartus, todėl vartotojai gali pasikliauti kokybe ir našumu, kurio tikimasi iš lazerinio spausdintuvo. Naudodami originalią Brother dažų kasetę, visada būsite tikri dėl optimalaus veikimo ir profesionalių rezultatų.

 

Aplinka ir perdirbimas

Visos Brother kasetės sukurtos taip, kad padarytų kuo mažesnį poveikį aplinkai. Be to, „Brother“ klientams siūlo ekologiškai atsakingą būdą grąžinti savo Brother gaminius perdirbti, pasibaigus jų gyvavimo laikui.

 

„Jūsų pusėje“

Naudojant originalias Brother eksploatacines medžiagas, jūsų spausdintuvui suteikiama garantija. Brother yra jūsų pusėje, todėl galite pasikliauti puikiu pardavimų ir klientų aptarnavimu tiek prieš pirkdami, tiek po jo.

 

Originali Brother TN-2510XL didelės talpos juodų dažų kasetė 4

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge