Visos kategorijos

.

.

GERA KAINA

Lipdukų spausdintuvas BROTHER TD-4550DNWB

Jums grįš 459 Print+ taškai

Spausdinkite profesionalias, nenutrūkstančias, iki 118mm pločio etiketes. Įdiegtos tinklo, belaidė ir Bluetooth jungtys.

Profesionalios kokybės, iki 300 taškų/colyje, spausdinimo raiška.

Pristatymas Kaina Likutis
4 - 6 d.d.
555,39 €
4
2 - 3 d.d.
555,39 €
1


Produktas išsamiau
#TD4550DNWBXX

MPN
TD4550DNWBXX1
Spausdinimo būdas
Terminis
Pajungimo sąsaja
Bluetooth LAN (tinklas) USB WiFi
Palaikoma operacinė sistema
Android Linux Windows 7 Windows 8 Windows 10 iOS
Spausdinimo raiška (dpi)
300 x 300
Garantija (mėn)
36

 

ean13
497776679827
Aprašymas

Dėl intuityvaus LCD ekrano, TD-4550DNWB yra vartotojui patogus stalinis etikečių spausdintuvas. Spausdintuvas pasižymi profesionalios kokybės raiška, todėl jis idealiai tinka 2D brūkšninių kodų spausdinimui. Brūkšninius kodus paprasta nuskaityti, jie yra greitai apdorojami.

Bluetooth jungtis leidžia įrenginį parengti naudojimui ir konfigūravimui su išmaniuoju telefonu arba planšetiniu kompiuteriu naudojant Mobile Deploy programėlę. Tuo tarpu belaidė jungtis panaikina kabelių būtinybę, kai yra jungiamasi į tinklą.

Tiesioginė terminė technologija apsaugo nuo etikečių lapų švaistymo. Spausdinkite tik tiksliai Jums reikiamą etikečių kiekį.

Spausdinimo laikmenos ilgis ir plotis automatiškai apskaičiuojamas laikmenos kalibravimo funkcija. Jūs tiesiog įstatote naują etikečių ritinėlį ir sekate nurodymus ekrane.

Pritaikykite TD-4550DNWB modelį savo poreikiams pasirinkdami priedus, įskaitant skustuką ir rėžtuką ir jis taps tikrai universaliu etikečių ruošimo bei spausdinimo įrenginiu.

   

LCD display showing media configuration icon

Intuityvus LCD

Integruotas LCD ekranas palengvina įrenginio parengimą darbui ir jo konfigūravimą. Apšviestas ekranas su vartotojui patogiais mygtukais padės Jums greitai atlikti savo darbą.

Brother TD-4550DNWB stalinis etikečių spausdintuvas ant medinio stalo ir vyro ranka laikanti spausdinamą etiketę

Apkarpymo funkcija

Pasirinkdami šią paprastą funkciją sumažinkite popieriaus atliekų kiekį. Nesvarbu, ar tai A4 formato gaminių lapas ar etiketės skirtos siuntiniams.

Dokumente esančio brūkšninio kodo informacija yra automatiškai nuskaitoma ir apdorojama. Tada Jūsų TD-4550DNWB staliniu etikečių spausdintuvu atspausdinamos individualios etiketės.

TD4550 modelio tinklas

Jungčių galimybės

TD-4550DNWB įrenginį naudokite ten, kur Jums patogu - nereikės jokių nutįsusių laidų. Dėl įdiegtų WiFi ir Bluetooth jungčių, TD-4550DNWB yra tikrai universalus. Integruotas tinklo prievadas taip pat leidžia spausdintuvu dalintis daugybei vartotojų.

Brother TD-4550DNWB stalinis etikečių spausdintuvas spausdina maisto etiketę šalia sumuštinių

Atnaujinkite nuotoliniu būdu

Suteikiame galimybę IT administratoriams nuotoliniu būdu atnaujinti ir sukonfigūruoti daugybę Brother etikečių spausdintuvų. Naujinimai yra nesunkiai įkeliami į lokaciją intenete, o URL nuorodos išplatinamos tarp vartotojų, kad jie Mobile Deploy programėle galėtų įsidiegti naujausią jų konfigūraciją.

Ranka įstatanti USB kabelį į Brother TD-4550DNWB stalinio etikečių spausdintuvo galinę dalį

Integruota USB jungtis

USB jungtis yra įdiegta kaip standartinė įrenginio dalis. Galima prijungti brūkšninių kodų skaitytuvą arba svarstykles. Brūkšniniai kodai yra nuskaitomi siekiant sukurt informaciją spausdinimui. Naudojant numatytuosius šablonus Jūsų informacija yra atspausdinama ant etikečių.

Gydytojas spausdinantis medicininę etiketė Brother TD-4550DNWB staliniu etikečių spausdintuvu

Sklandus integravimas

Palaikoma didžioji dalis spausdintuvo komandų kalbų, todėl įrenginį bus paprasta integruoti. Įskaitant ZPL II emuliaciją, Rastrą, CPCL emuliaciją leidžiančią integruoti į senąsias sistemas.

Brother TD-4550DNWB stalinis etikečių spausdintuvas ant medinio stalo ir vyro ranka laikanti spausdinamą etiketę

Spausdinkite iš savo stalinio Windows kompiuterio

Naudodamiesi Brother P-touch Editor, sukurkite Jums reikiamas etiketes. Etiketes lengvai papildykite savo kompanijos logotipu arba pasirinkite vieną iš šimtų įdiegtų simbolių, brūkšninių kodų ar rėmelių. Be to, galėsite savo Excel skaičiuoklės duomenis susieti su įrenginiu ir spausdinti didelius kiekius etikečių.

Instrukcijos

337946.png Naudotojo vadovas- Lietuvių kalba                                              Download free icon Atsisiuntimai

 

337946.png Duomenų lapas- Anglų kalba                                                                   

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge

Produktai, kurie jums gali patikti

Spausdinimo būdas Spausdinimo būdas   Terminis
Spausdinimo raiška (dpi) Spausdinimo raiška (dpi)   300 x 300
Spausdinimo plotis Spausdinimo plotis  
Pajungimo sąsaja Pajungimo sąsaja   Bluetooth LAN (tinklas) USB WiFi