Šioje parduotuvėje naudojami slapukai ir kitos technologijos, kad galėtume pagerinti jūsų patirtį mūsų svetainėse. Plačiau ČIA

Visos kategorijos

.

.

Spausdintuvas BROTHER PT-D800W

Jums grįš 278 Print+ taškai

Kurkite ir spausdinkite patvarias etiketes naudodami grafinį ekraną ir profesionalią klaviatūra, arba prijungę prie savo kompiuterio, išmaniojo telefono arba planšetinio kompiuterio. Šiomis funkcijos aprūpintas ženklinimo aparatas su belaidžiu ryšiu spausdina iki 36 mm pločio patvarias etiketes.

Pristatymas Kaina Likutis
4 - 6 d.d.
336,76 €
0
Teirautis

Susije Produktai
Produktas išsamiau
#PTD800WZW1

MPN
PTD800WZW1
Paskirtis
Stambiam verslui
Spausdinimo būdas
Lazerinis
Skenavimas
Ne
Kopijavimas
Ne
Dvipusis spausdinimas
Ne
Faksas
Ne
Pajungimo sąsaja
USB WiFi
Nuotraukų spausdinimas
Ne
Spausdinimas iš atminties kortelės
Ne
Palaikoma operacinė sistema
OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10
Dvipusis skenavimas
Ne

 

ean13
497776676328
Aprašymas

PT-D800W yra profesionalus ženklinimo aparatas, kuris spausdina iki 36 mm pločio etiketes. Spausdinkite tekstą, brūkšninius kodus, paveikslėlius ir logotipus ant laminuotų, patvarių etikiečių, kurios tinkamos naudoti tiek viduje, tiek lauke. Taip pat galite USB laidu arba belaidžiu ryšiu prisijungti prie kompiuterio, išmaniojo telefono arba planšetinio kompiuterio ir, naudodami nemokamas etikečių kūrimo programas ir programėles, jas susikurti.


Profesionalus spausdinimas iš bet kurios vietos

PT-D800W idealiai tinka laidams ženklinti, patalpoms prižiūrėti, dokumentams archyvuoti, ženklinti įmonės turtą, pagal poreikį bet kur ir bet kada kurti etiketes, nes prietaisas pasižymi daugybe integruotų etikečių kūrimo funcijų, kad galėtumėte greitai ir paprastai per kelias sekundes sukurti norimas etiketes.


Greitas, efektyvus ženklinimas

PT-D800W spausdina iki 36 mm pločio etiketes ir siūlo spausdinimą iki pat etiketės kraštų, tokiu būdu sumažindamas paraštes aplink Jūsų etikečių išorę. 60 mm / s siekiantis spausdinimo greitis ženkliai sumažina spausdinimo laiką, kurio reikia spausdinant su kitais etikečių spausdintuvais. Tai ypač naudinga, kai naudojate pažangų kirpiklį, kad atspausdintumėte ilgą juostą etikečių, kurios yra po vieną lengvai nulupamos, užtikrinant, kad etiketės bus išlaikytos teisinga tvarka.


Etikečių kūrimo programa Windows ir Mac operacinėms sistemoms

P-touch Editor yra galinga etikečių kūrimo programa Windows ir Mac naudotojams. Ji pasižymi pažangiomis funkcijomis, paprastai randamomis brangiose programose, pavyzdžiui, pramonės standarto 1D ir 2D brūkšniniai kodai, logotipų ir kitų paveikslėlių įkėlimas, galimybė naudoti Jūsų kompiuteryje įdiegtus šriftus. Nuoroda į Microsoft Excel® skaičiuoklę arba .csv bylą, kad galėtumėte greitai ir efektyviai spausdinti kelias etiketes.


Belaidis ryšys  užtikrina ypatinga lankstumą

Kurkite etiketes iš savo išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio. Brother iPrint&Label programėlė suteikia galimybę sukurti paprastas etiketes savo iOS arba Android įrenginyje. Jei Jums reikia paženklinti elektros ir duomenų perdavimo laidus bei kit įrangą, naudokite Brother Cable Label Tool programėlę, kad greitai atspausdintumėte etiketes, kuriomis galėtumėte apjuosti laidus ar priklijuoti prie priekinių plokštelių, elektros paskirstymo skydų, spintų, serverių ir kitos įrangos. PT-D800W modelis taip pat gali būti prijungiamas prie belaidžio tinklo, tokiu būdu suteikdamas galimybę keletui naudotojų bet kada spausdinti etiketes iš savo kompiuterių.


Išsaugokite savo pačių sukurtus etikečių maketus ir logotipus, kad galėtumėte bet kada juos panaudoti

Sukurkite etiketės maketo dizainą savo kompiuteryje, tada perkelkite į PT-D800W prietaiso integruotą atmintį. Ši galinga funkcija suteikia galimybę redaguoti tekstą prieš spausdinimą, užtikrinant. kad visos jūsų etiketės naudos tą patį vienodą formatą. Jūs taip pat galite įkelti savo paveikslėlius, pavyzdžiui, įmonės logotipus arba specialius simbolius, kuriuos galėtumėte atspausdinti nebūnant prie savo kompiuterio.


Nešiojamas sprendimas, kad galėtumėte sukurti etiketes, kad ir kur bebūtumėte

PT-D800W spausdintuvas pasižymi pilno dydžio nešiojamo kompiuterio tipo klaviatūra su lengvai įskaitomu grafiniu ekranu, todėl jis gali būti naudojamas bet kurioje vietoje, kad prireikus akimirksniu galėtumėte sukurti patvarias etiketes. Naudokite daugybę įdiegtų modelių, blokų maketų ir šimtus biuro ir pramoninių simbolių, kad greitai sukurtumėte bet kokio tipo etiketes. Integruota nešiojimo rankena ir talpa juostelės kasetėms ir kintamos srovės adapteriui reiškia, jog Jūs galita paprastai pasiimti PTD800W prietaisą su savimi, kad ir kur bebūtumėte. Pridėkite papildomą bateriją ir įkraunamą ličio jonų bateriją, kad galėtumėte spausdinti bet kur ir bet kada.


Waterproof P-touch laminated label tested to the extreme

P-touch laminuotos etiketės - išbandytos ekstremaliomis sąlygomis

Brother TZe juostelės kasetės gali būti įvairių pločių ir spalvų, įskaitant specialias juosteles, pavyzdžiui, labai lipnią, lanksčią ID (apjuosti laidus arba sukurti vėliavėlės tipo etiketes), nuklijuojant įkalčius paliekančias etiketes ir apsaugines juosteles. Šios laminuotos juostelės yra ypač patvarios ir sukurtos atlaikyti ekstremalias sąlygas bei išbandytos veikiant temperatūroms, saulės spinduliams, drėgmei, trinčiai ir cheminėms medžiagoms.

Instrukcijos

337946.png Naudotojo vadovas- Anglų kalba                                                                     Download free icon Atsisiuntimai

 

337946.png Duomenų lapas- Anglų kalba                                                                                Get it on Google Play Badge - PNG and Vector - Logo Download       File:Available on the App Store (black) SVG.svg - Wikimedia Commons

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge

Produktai, kurie jums gali patikti

Spausdinimo būdas Spausdinimo būdas   Lazerinis
Pajungimo sąsaja Pajungimo sąsaja   USB WiFi
Spausdinimo plotis Spausdinimo plotis  

Naujausi įrašai, kuriuose minimas produktas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing eli