Šioje parduotuvėje naudojami slapukai ir kitos technologijos, kad galėtume pagerinti jūsų patirtį mūsų svetainėse. Plačiau ČIA

Visos kategorijos

.

.

GERA KAINA

Lipdukų spausdintuvas Brother PT-E300VP

Jums grįš 83 Print+ taškai

Tvirtas, patvarus dizainas. Didelis apšviečiamas grafinis LCD ekranas. Spausdina 3,5, 6, 9 ir 12 mm pločio etiketes. Daug integruotų elektros ir garso/vaizdo simbolių.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
101,19 €
13
4 - 6 d.d.
103,31 €
10


Susije Produktai
Produktas išsamiau
#PTE300VP

MPN
PTE300VPZW1
Būklė
Naujas
Paskirtis
Smulkiam verslui Stambiam verslui
Spausdinimo plotis
iki 18 mm
Matmenys
133 (plotis) x 220 (aukštis) x 74 (gylis)

 

ean13
4977766728461
Aprašymas

PT-E300VP pramoninis ženklinimo aparatas su nešiojimo dėklu ir kintamos srovės adapteriu

P-touch E300VP modelis yra paprastas naudotis, su dideliu apšviečiamu LCD ekranu, kompiuterio tipo klaviatūra ir apsaugine rankena naudojimuisi viena ar abiejomis rankomis. Komplekte yra įkraunama ličio jonų baterija, kad Jūs visda būtumėte pasiruošę ženklinimo darbams. Guminės apsaugos saugo P-touch E300VP prietaisą nuo sutrenkimų.

  

Išmanieji etikečių panaudojimo mygtukai padeda naršyti prietaise ir įvesti keletą paprastų maketavimo nustatymų kiekvienam ženklinimo darbui, siekiant individualiai pritaikyti etiketes beveik bet kokio dydžio kabeliams/laidams, priekinėms plokštelėms, komutacinėms panelėms, komutaciniams blokams arba kitiems pramonėje naudojamiems daiktams paženklinti. P-touch E300VP pasižymi išmania šrifto nustatymo technologija, kurios dėka spausdina aukštos kokybės, aiškiai suformotus ženklus, kurie yra automatiškai parenkami, siekiant atitikti tinkamą etiketės dydį.

  

P-touch E300 spausdintuvas naudoja Brother TZe juosteles, kurios komplektuojamos kartu su lengvai įmontuojama, naudojimui greitai paruošiama kasete. Naudodama inovatyvaus laminavimo terminio perdavimo spausdinimo variklį su išmania stebėjimo technologija, ženklinimo sistema atlieka automatinius vaizdo gavimo nustatymus, kurie kiekvieną kartą padeda atspausdinti puikiai laminuotas etiketes, kurios yra atsparios blukimui, braižymuisi, temperatūrų poveikiui,stiprioms cheminėms medžiagoms ir drėgmei.

Instrukcijos

337946.png Naudotojo vadovas- Lietuvių kalba                                  

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge

Produktai, kurie jums gali patikti

Pajungimo sąsaja Pajungimo sąsaja  
Spausdinimo būdas Spausdinimo būdas  
Spausdinimo plotis Spausdinimo plotis   iki 18 mm
Nespalvoto spausdinimo greitis Nespalvoto spausdinimo greitis  
Spausdinimo raiška (dpi) Spausdinimo raiška (dpi)  

Naujausi įrašai, kuriuose minimas produktas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing eli