Visos kategorijos

.

.

Plačiaformatis spausdintuvas Epson SureColor SC-F6300

Jums grįš 4734 Print+ taškai

Spausdinkite aukštos kokybės tekstilės ir reklaminius gaminius naudodami šį sublimacinį spausdintuvą, kuriam nereikia daug priežiūros. Dėl geresnio našumo ir sumažėjusio prastovos laiko jam būdingi maži eksploatacijos kaštai.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
5 729,21 €
0
Teirautis

Produktas išsamiau
#C11CH66301A0

MPN
C11CH66301A0
Paskirtis
Stambiam verslui
Spausdinimo būdas
Rašalinis
Kopijavimas
Ne
Dvipusis spausdinimas
Ne
Faksas
Ne
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB
Palaikoma operacinė sistema
Windows 7 Windows 8 Windows 10
Spausdinimo raiška (dpi)
1,440 x 720
Garantija (mėn)
12

 

ean13
8715946672274
Aprašymas

Našumas

Lengva naudoti ir prižiūrėti spausdinimo galvutę, todėl nereikia dažnai kreiptis į specialistus. Dėl sumažėjusio prastovos laiko ir lengvos priežiūros jūsų įmonė dirbs našiau. Patobulinta pagrindinių dalių specifikacija padidina produkto eksploatavimo laiką ir IG.

 

Paprasta naudoti

Greitesnis paleidimas nuo pristatymo laiko. Nereikia specialių įrankių ar specialiųjų žinių. Paruoštas naudoti ir lengvai paleidžiamas įrenginys padės įmonėms dirbti našiau ir sparčiau.

 

Programinės įrangos palaikymas

„Epson“ siūlo įspūdingą programinės įrangos paketą, atitinkantį jūsų įmonės poreikius, jį sudaro: „Epson Edge Print RIP“ programinė įranga, „Epson Edge“ skydelio palaikymas (EMX profiliai) ir „Epson's LFP“ apskaitos įrankis. Tai padeda užtikrinti tinkamiausią programinės įrangos palaikymo lygį, kad įmonės galėtų dar našiau dirbti ir geriau išanalizuoti kaštus ir pelningumą.

 

Sudėtinis paketas

Siūlome naudotojams parengtą produktų paketą, kad jie galėtų ramiai ir patogiai dirbti. Išsamų sprendinį sudaro: techninė įranga, programinė įranga, spausdinimo galvutė, rašalas, sublimacinis popierius, garantija ir pasirinktinis paėmimo ritė – viskas, ko reikia darniam darbui.

Instrukcijos

337946.png Greitosios parengties vadovas- Lietuvių kalba                                           Download free icon Atsisiuntimai

 

337946.png Naudotojo vadovas- Lietuvių kalba                                                               

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge