Šioje parduotuvėje naudojami slapukai ir kitos technologijos, kad galėtume pagerinti jūsų patirtį mūsų svetainėse. Plačiau ČIA

Visos kategorijos

.

.

Spausdintuvas HP Color LaserJet Enterprise M555DN

Jums grįš 729 Print+ taškai

Su A4 formato spalvotu lazeriniu spausdintuvu "HP Color LaserJet Enterprise M555dn" gausite talpų kompaktišką spausdintuvą, idealiai tinkantį mažų įmonių, studentų ir užimtų biurų darbo krūviui.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
882,40 €
0
Teirautis

Susije Produktai
Produktas išsamiau
#7ZU78A#B19

MPN
7ZU78A#B19
Paskirtis
Namų vartotojui ir smulkiam verslui
Spausdinimo būdas
Lazerinis
Spalvotas spausdinimas
Taip
Nespalvoto spausdinimo greitis
38 ppm
Spalvoto spausdinimo greitis
38 ppm
Spausdinimo formatas
A4
Skenavimas
Ne
Kopijavimas
Ne
Dvipusis spausdinimas
Taip
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB
Spausdinimo raiška (dpi)
1,200 x 1,200
Garantija (mėn)
12
Dvipusis skenavimas
Ne

 

ean13
194850413995
Aprašymas

HP Color LaserJet Enterprise M555DN turi puikų lietimui jautrų skystųjų kristalų ekraną ir puikią tonerio kasečių sistemą, kuri leidžia spausdinti daug spalvotų ir nespalvotų puslapių. Dėl šios savybės nereikės taip dažnai keisti kasečių, todėl sutaupysite laiko ir pinigų.

 

Patvarus ir patikimas

Kalbant apie spausdinimo greitį, "HP Color LaserJet Enterprise M555dn" A4 formato spalvotas lazerinis spausdintuvas neatsilieka - spausdina iki 38 puslapių per minutę, o bendras spalvų atkūrimas yra puikus. "Color LaserJet Enterprise M555dn" yra tvirtas, o įrenginio kokybė yra tokia, kokios galima tikėtis iš originalaus HP spausdintuvo. Be to, dėl didelės talpos įvesties dėklo galite nesunkiai atlikti didelius spausdinimo darbus, nereikės pakartotinai pildyti aparato popieriumi.

 

Lengvai prijungiamas ir universalus

Spausdintuvą galima prijungti per USB ir tinklo jungtis, jis pritaikytas naudoti ir su "Mac", ir su "Windows" operacinėmis sistemomis. Kad įrenginys būtų visiškai universalus, jis gali apdoroti įvairių tipų popierių, pavyzdžiui, korteles, vokus, skaidrius lapus ir kt. Po gaubtu yra 1,2 GHz procesorius ir 1 GB RAM atminties.

 

Greitas ir efektyvus spausdinimas

Tvarkingas nedidelis įrenginys "HP Color LaserJet Enterprise M555dn" A4 formato spalvotas lazerinis spausdintuvas siūlo nebrangų spausdinimą itin dideliu greičiu, įskaitant pirmojo puslapio ištraukimo laiką, kuris siekia vos 6,7 sekundės. Dėl viso to šis spausdintuvas idealiai tinka mažų įmonių savininkams ir studentams, kuriems reikia greitai atspausdinti daug puslapių ir nuolat gauti aukštos kokybės rezultatus.

Instrukcijos

337946.png Naudotojo vadovas- Lietuvių kalba                                           Download free icon Atsisiuntimai

 

337946.png Duomenų lapas- Anglų kalba                                                                   

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge