Visos kategorijos

.

.

Lipdukų spausdintuvas Brother PT-H110

Jums grįš 24 Print+ taškai

Sukurkite ir atspausdinkite patvarias etiketes naudodami integruotą klaviatūrą ir grafinį ekraną. Šis daugybe funkcijų aprūpintas ženklinimo aparatas spausdina iki 12 mm  pločio patvarias etiketes. Pasirinkite ir keletos šriftų, šriftų stilių, rėmelių ir simbolių, kad etiketes susikurtumėte pagal savo konkrečius poreikius.

Pristatymas Kaina Likutis
4 - 6 d.d.
29,52 €
11
2 - 3 d.d.
29,61 €
5


Susije Produktai
Produktas išsamiau
#PTH110

MPN
PTH110ZW1
Būklė
Naujas
Paskirtis
Smulkiam verslui Stambiam verslui
Spausdinimo plotis
iki 12 mm
Matmenys
111mm (plotis) x 204mm (gylis) x 58mm (aukštis)
Komplektacija
12mm juoda ant balto TZe juostelė (4m)

 

ean13
4977766765299
Aprašymas

Su PT-H110 etikečių spausdintuvu galite atspausdinti iki 12 mm pločio etiketes, todėl šis etikečių spausdintuvas idealiai tinka Jūsų biurui ar darbo vietai bendriesiems darbams atlikti.


Patvarias etiketes atspausdinkite akimirksniu

Šis kompaktiškas ir patogus laikyti rankoje etikečių spausdintuvas turi priskirtus greitosios prieigos mygtukus, kad galėtumėte greitai pasirinkti norimas funkcijas ir paprastai paruošti savo etiketę. 20 mm/s spausdinimo greitis palengvina Jūsų ženklinimo užduotis.


Įmontuotas grafinis ekranas

16 simbolių skystųjų kristalų ekranas etikečių kūrimą paverčia lengvu darbu. Prieš spausdinimą peržiūrėkite etiketę, tada pasirinkite rėmelius ir simbolius, kuriuos norite įterpti į savo etiketę.


Laidų ženklinimas

Naudodami laidų žymėjimo funkciją aiškiai paženklinkite savo adapterius, kištukus ir laidus. Spausdinkite vėliavėlės tipo etiketes, kuriomis galite apjuosti laidus ir vėliau juos lengvai atpažinti.


Daugybė šriftų, rėmelių ir simbolių

Pasirinkite iš 3 šriftų, 10 simbolių stilių, 15 rėmelių ir daugiau nei 250 simbolių, kad susikurtumėte etiketes pagal savo poreikius.


Daugybė daiktų Jūsų darbo vietoje

Patvariomis P-touch etiketėmis galite pažymėti daugybę daiktų, pavyzdžiui, laidus ir kištukus, CD ir DVD diskus, USB atminties raktus, biuro reikmenis, bylų aplankus, darbuotojų ir svečių vardų korteles, dokumentų spinteles, ženklų sistemą, pašto patalpas, informacines lentas, stelažus ir papildomus telefonu numerius.


Waterproof, laminated P-touch TZe labels

P-touch laminuotos etiketės - išbandytos ekstremaliomis sąlygomis

Brother TZe juostelės kasetės gaminamos įvairių pločių ir spalvų, taip pat yra ir specialių juostelių, pavyzdžiui, ypač lipni, lanksti identifikavimo (skirta apjuosti aplink laidus arba sukurti vėliavėlės tipo etiketes), nuplešiant žymes paliekanti ir saugos juostelės. Šios laminuotos juostelės yra ypač patvarios, sukurtos ir išbandytos taip, kad būtų atsparios temperatūrų svyravimams, saulės spinduliams, drėgmei, trinčiai ir cheminėms medžiagoms.

chat Komentarai (1)
Įvertinimas
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge

Produktai, kurie jums gali patikti

Spausdinimo plotis Spausdinimo plotis   iki 12 mm
Spausdinimo būdas Spausdinimo būdas  
Pajungimo sąsaja Pajungimo sąsaja  
Nespalvoto spausdinimo greitis Nespalvoto spausdinimo greitis  

Naujausi įrašai, kuriuose minimas produktas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing eli