Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Spausdintuvas HP Color LaserJet Enterprise M653dn

Jums grįš 1121 Print+ taškai

Šiuolaikiniams biurams reikia greitų ir efektyvių spausdintuvų, kad jie išliktų konkurencingi, todėl suteikite savo darbuotojams greitį ir universalumą, kurio jie nusipelno, ir aprūpinkite juos HP M653dn spausdintuvu. Dėl itin spartaus spausdinimo greičio - iki 56 psl. per minutę, o pirmojo puslapio atspausdinimo greitis siekia 7,7 sekundės, "M653dn" leidžia jūsų biurui greičiau ir be pertraukų atlikti darbus, palyginti su tradiciniais biuro spausdintuvais. Be to, dėl iki 1200 x 1200 dpi ir HP lazerinės technologijos jūsų spaudiniai bus ne tik greiti, bet ir ryškūs, švarūs bei aiškūs.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
1 356,85 €
0
Teirautis

Jums taip pat gali patikti

Produktas išsamiau
#J8A04A#B19

MPN
J8A04A#B19
Paskirtis
Stambiam verslui
Spausdinimo būdas
Lazerinis
Spalvotas spausdinimas
Taip
Nespalvoto spausdinimo greitis
56 ppm
Spalvoto spausdinimo greitis
56 ppm
Spausdinimo formatas
A4
Dvipusis spausdinimas
Taip
Pajungimo sąsaja
LAN (tinklas) USB
Standartinė padavimo talpa (lapai)
550
Spausdinimo raiška (dpi)
1,200 x 1,200
Garantija (mėn)
24
Matmenys
510x 510x 458 mm

 

ean13
889894758163
Aprašymas

Tinklo saugumas yra labai svarbus, nes kasdien pranešama apie įsilaužimus į korporacijas. Tačiau tinklo administratoriai daugiausia dėmesio skiria ugniasienės ir tinklo pakraščių apsaugai, o spausdintuvus dažnai pamiršta. HP M653dn gali padėti apsaugoti jūsų tinklą naudodamas tinklo ir apsaugos nuo įsilaužimo sistemų rinkinį, kuris padės apsaugoti jūsų dokumentus nuo smalsių įsilaužėlių akių.

 

Tarp moderniausių apsaugos funkcijų yra "HP Sure Start", kuri tikrina, ar operacinėje sistemoje nėra neatitikimų, o radus klaidą gali net pati save pataisyti. Taip pat įdiegta apsaugos nuo įsilaužimo veikimo metu funkcija, kuri nuolat stebi, ar į įrenginį nebandoma įsilaužti, ir, pastebėjus ataką, perkrauna spausdintuvą.

 

Šiuos saugumo procesus galima valdyti iš "Jetadmin" konsolės kartu su įvairiomis trikčių šalinimo ir tinklo valdymo priemonėmis, kurios padeda administratoriams užtikrinti spausdinimo aplinkos saugumą ir patikimą veikimą.

 

Naudojant "JetIntelligence" originalios HP kasetės tarnauja ilgiau

 

Kad spausdintuvas veiktų efektyviai, "HP M653dn" naudojama "HP JetIntelligence" technologija ir kasetės, kuriose yra iš naujo sukurto "ColorSphere 3" tonerio. Dabar "ColorSphere 3" tonerio lydymosi temperatūra yra žemesnė nei ankstesnių "ColorSphere" tonerių, todėl dokumentams spausdinti reikia mažiau energijos. Be to, "ColorSphere 3" toneris padengtas derva, kuri padeda išvengti spalvų blukimo ir suteikia atsparumo vandeniui lygį, padedantį apsaugoti dokumentus nuo išsiliejimo.

 

HP M653dn kasetėse taip pat įdiegta technologija "HP JetIntelligence", kuri stebi tonerį, komponentų pasukimą ir aplinkos sąlygas, kad būtų pritaikytas kiekvienai užduočiai atlikti reikalingas tonerio kiekis ir protingai prognozuojamas kasetės tarnavimo laikas. Technologija "JetInteliligence" leidžia atspausdinti iki 46 % daugiau puslapių, palyginti su HP spausdintuvais be "JetIntelligence".

Instrukcijos
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge