Šioje parduotuvėje naudojami slapukai ir kitos technologijos, kad galėtume pagerinti jūsų patirtį mūsų svetainėse. Plačiau ČIA

Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Spausdintuvas Lexmark MS622de Mono, A4

Jums grįš 820 Print+ taškai

Tai greitas, jutikliniu ekranu valdomas nespalvotas lazerinis spausdintuvas su patobulintomis saugumo funkcijomis ir integruotu dvipusiu spausdinimu. Kas mėnesį jis gali išspausdinti nuo 2 000 iki 20 000 puslapių, todėl puikiai tinka kasdieniam naudojimui užimtose mažose ar vidutinėse darbo vietose arba kaip patikimas papildomas įrenginys didesnėje įmonėje.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
992,72 €
0
Teirautis

Produktas išsamiau
36S0510

MPN
36S0510
Paskirtis
Stambiam verslui
Spausdinimo būdas
Lazerinis
Spalvotas spausdinimas
Ne
Nespalvoto spausdinimo greitis
47 ppm
Spausdinimo formatas
A4
Skenavimas
Ne
Kopijavimas
Ne
Dvipusis spausdinimas
Taip
Faksas
Ne
Pajungimo sąsaja
USB
Standartinė padavimo talpa (lapai)
550
Spausdinimo raiška (dpi)
1,200 x 1,200
Garantija (mėn)
12
Matmenys
399x 303x 374 mm

 

ean13
734646636032
Aprašymas

"Lexmark MS622de" sukurtas būti toks pat greitas kaip ir brangesni spausdintuvai - pirmąjį puslapį jis gali išspausdinti vos per šešias sekundes, o didžiausias greitis siekia 47 puslapius per minutę. Nėra jokių kompromisų ir dėl aiškumo, nes "Lexmark" naujoviška šrifto kontūrų sistema užtikrina aiškumą ir įskaitomumą kiekvieną kartą, net ir spausdinant pilką tekstą. Atliekant labiau specializuotus spausdinimo darbus, spausdintuvas lengvai apdoroja įvairių įprastų dydžių popierių, kartoną, vokus ir etiketes.

  

Patogus naudoti

Šį spausdintuvą integruoti į savo darbo būdą labai paprasta. Naudojant "eTask" sąsają lengva pritaikyti, be to, jis suderinamas su "Microsoft", "Apple" ir kitomis sistemomis. 10 cm spalvotas jutiklinis ekranas naudojamas intuityviai, kaip planšetinis kompiuteris, o apdorojimo galios pakanka sklandžiam reagavimui. Taip pat yra USB jungtis, todėl galite spausdinti tiesiai iš disko.

  

Rūpinasi saugumu

Siekiant padėti užtikrinti atitiktį BDAR reikalavimams, įdiegtos saugumo funkcijos, kurios saugo informaciją viso dokumento apdorojimo metu. Dokumentą, įrenginį ir tinklą nuo galimų atakų apsaugo "Lexmark" apdovanojimus pelniusi saugumo architektūra.

  

Patikimas

Tvirtas metalinis rėmas ir ilgaamžiai komponentai reiškia, kad šis spausdintuvas puikiai tinka įvairiose darbo aplinkose ir jam nereikia daug priežiūros ar remonto. Šis spausdintuvas sukurtas taip, kad taupytų laiką, todėl nereikėtų praleisti daug prastovų, kurias kitu atveju galėtumėte praleisti laukdami spaudinių, kraudami popierių ar keisdami dalis. Be to, juo siekiama taupyti pinigus ir išteklius dėl energijos valdymo funkcijų ir standartinio dvipusio spausdinimo, taip suteikiant papildomą vertę per visą eksploatavimo laiką.

Instrukcijos

337946.png Naudotojo vadovas- Anglų kalba                                                      Download free icon Atsisiuntimai

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge