Šioje parduotuvėje naudojami slapukai ir kitos technologijos, kad galėtume pagerinti jūsų patirtį mūsų svetainėse. Plačiau ČIA

Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Dokumentų skaitytuvas IRIScan Desk 6 Pro Dyslexic

Jums grįš 294 Print+ taškai

Disleksija sergantys žmonės susiduria su įvairiais sunkumais mokykloje, visuomenėje ir darbe. Ši liga turi įtakos gebėjimui skaityti, kalbėti, rašyti ir įsiminti frazes. Šios problemos taip pat gali paveikti jų savigarbą ir pasitikėjimą savimi. Jau 35 metus IRIS yra pramonės lyderė, kurianti novatoriškas technologijas, suteikiančias daugiau galimybių žmonėms ir organizacijoms. Džiaugiamės galėdami pranešti apie naują programinę įrangą "Readiris Dyslexic", kuri palengvina disleksija sergančių vaikų ir suaugusiųjų gyvenimą.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
356,36 €
5


Produktas išsamiau
462992

MPN
462992
Pajungimo sąsaja
USB
Garantija (mėn)
24

 

ean13
2000001249888
Aprašymas

- Paprasta, patogi ir intuityvi vartotojo sąsaja žmonėms, turintiems disleksiją

- Garsiai skaitykite visų tipų knygas, dokumentus ir skaitmeninius failus

- Priartinkite arba atitolinkite tekstą, kad geriau jį perskaitytumėte

- Garsiai perskaitykite visą sakinį arba pasikartojančius žodžius pagal pageidavimą

- Atkūrimas pritaikytas pagal jūsų tempą (greičiau arba lėčiau), priklausomai nuo sukonfigūruotų nustatymų

- Suderinama su MS teksto keitimo į kalbą kalba

- 138 kalbų atpažinimas

- Platus paprastų išvesties formatų pasirinkimas (DOCX - JPEG - MP3 - WAV - PDF) ir tiesioginis siuntimas el. paštu

- Pridedamas apdovanojimus pelnęs IRIScan stalinis skeneris, kuriuo galima nuskaityti knygas ir dokumentus iki A3 / segtuvo dydžio

 

Ką daro "Readiris Dyslexic"?

Readiris Dyslexic pristato naują rytojų tiems, kurie kovoja su disleksija, įskaitant dispraksiją, disfaziją, disgrafiją ir disortografiją. Jis sumažina nuovargį, nes palengvina kasdienių užduočių, tokių kaip skaitymas ir rašymas, atlikimą. Naudodamiesi šia priemone disleksija sergantys žmonės gali turėti malonesnę mokymosi patirtį.

IRIS bendradarbiauja su ekspertais, terapeutais ir šiomis ligomis sergančiais žmonėmis, kad priemonės tarnautų pagal paskirtį. Su ekspertų, kurie kasdien susiduria su šiais iššūkiais, vidiniu žvilgsniu Readiris Dyslexic yra unikalus ir vertingas įrankis, kurį galite naudoti savarankiškam mokymuisi arba dalytis su draugais, šeimos nariais ir terapeutais. "Tai nuostabi priemonė. Pagaliau paprasta priemonė, kuri gali padėti mums mokyti ir padėti mūsų pacientams mokytis patiems ir praktikuoti jiems siūlomus pratimus net ir nuotoliniu būdu." - Disleksijos ekspertų atsiliepimai.

 

Kaip tai veikia?

"Readiris Dyslexic" pridedamas kartu su "IRIScan Desk 6 Pro Dyslexic". Tai leidžia įrašyti mokymus, kad vėliau galėtumėte jais naudotis, ir gyvai keistis su mokytoju laistant disleksijos bėdas.

Naudodamiesi mūsų sprendimu galite rengtis remdamiesi bet kokia pagalbine medžiaga, įskaitant žurnalus, knygas, laikraščius, taip pat skaitmeninius failus kompiuteryje ar internete. Nesudėtinga naudotojo sąsaja leidžia greitai pradėti darbą ir veda jus per greta esantį originalaus ir ištraukto teksto pateikimą. Pateikimas leidžia lengvai redaguoti skaitomą tekstą ir eksportuoti failą kaip vaizdą (JPEG), garso įrašą (MP3/WAV), PDF arba Docx.

Įrankis tinka visiems - nuo vaikų iki suaugusiųjų. Galite garsiai perskaityti bet kokį dokumentą pagal vieną žodį, frazę ar visą sakinį. Galite nustatyti, kad įrankis skaitytų greičiau arba lėčiau, kaip jums patinka, arba kartoti komentarus, kol ištaisysite rašybą ir tarimą. Be to, ši priemonė yra savarankiška, kai galite mokytis patys, be mokytojo, šeimos nario ar instruktoriaus pagalbos.

 

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge