Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Epson Mobile document scanner WorkForce DS-70 Colour

Jums grįš 114 Print+ taškai

Naudodami šį naujausią kompaktišką A4 skaitytuvą nuskaitykite ir apdorokite dokumentus keliaudami arba kompaktiškose, dinamiškose biuro aplinkose.

Dėl vietą taupančio dizaino, DS-70 paprasta naudoti, nustatyti ir transportuoti, jį galima įkrauti pridėtu USB kabeliu, naudojant nešiojamąjį ar asmeninį kompiuterį. Jame įtraukta OCR ir dokumentų nuskaitymo programinė įranga paprastai sukuria galimą redaguoti tekstą ir galimus ieškoti PDF, o TWAIN tvarkyklės įgalina paprastą integraciją su trečiosios šalies programomis.

Pristatymas Kaina Likutis
3 - 5 d.d.
139,00 €
2 - 3 d.d.
143,27 €
5


Produktas išsamiau
#B11B252402

MPN
B11B252402
Pajungimo sąsaja
USB
Skenavimo raiška (dpi)
600 x 600
Palaikoma operacinė sistema
Windows 7 Windows 8 Windows 10 Windows Vista Windows XP
Formatas
A4 A6 A7 A8 Atvirukas B6 Plastikinės kortelės
Matmenys
272‎ x 47 x 34 mm (Plotis x Gylis x Aukštis)

 

Aprašymas

Nuskaitykite iš bet kur

Dėl kompaktiško dizaino ir USB jungties, DS-70 paprasta naudoti ten, kur jo prireikia, pvz., registratūroje, ir jį patogu laikyti stalčiuje.

 

Viskas, ko reikia

Su DS modeliais pateikiama programinė įranga apima „Document Capture Pro 2“ ir „Epson Scan 2.0“, taip pat palaikoma TWAIN tvarkyklė, dėl ko yra paprasčiau nuskaityti, įrašyti ir bendrai naudoti informaciją visoje įmonėje. Pažangios pavadinimų suteikimo, atskyrimo ir dokumentų nukreipimo funkcijos užtikrina paprastą ir logišką nuskaitymą. Vartotojai gali įrašyti ir siųsti failus įprastais formatais, pvz., PDF, JPEG, TIFF ir daugeliu kitų. Nepertraukiamas nuskaitymas su automatinio tiekimo režimu pagreitina nuskaitymo procesą, o CIS jutiklis leidžia nuskaityti iškart, be papildomo įšilimo laiko.

 

Universalus

Dėl galimybės nuskaityti įvairių tipų dokumentus ir laikmenas šis modelis yra itin patikimas ir vertingas. Jis apdoroja popierių nuo 35 iki 270 gsm ir ilgą, iki 1,8 m popierių.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge