Šioje parduotuvėje naudojami slapukai ir kitos technologijos, kad galėtume pagerinti jūsų patirtį mūsų svetainėse. Plačiau ČIA

Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Dokumentų skaitytuvas Epson WorkForce DS-410 Colour

Jums grįš 273 Print+ taškai

Pažangus tiekiamų lapų skaitytuvas su vaizdo tobulinimo technologija, pasižymintis išskirtinėmis našumo savybėmis už prieinamą kainą.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
331,52 €
4


Produktas išsamiau
#B11B249401

MPN
B11B249401
Paskirtis
Stambiam verslui
Pajungimo sąsaja
USB
Garantija (mėn)
12
Formatas
A3 A4

 

ean13
8715946638386
Aprašymas

WorkForce DS-410

  

„WorkForce DS-410“ skaitytuvas pasižymi išskirtinėmis našumo savybėmis už nedidelę kainą. Jis puikiai tinka nedidelėms įmonėms, ieškančioms puikiomis savybėmis pasižyminčio skaitytuvo, taip pat IT skyriams, pageidaujantiems investuoti į patikimus ir universalius skaitytuvus.

 

DS-410 suteikia įvairių neįkainojamų našumo funkcijų, įskaitant dvigubo tiekimo aptikimo funkciją ir popieriaus apsaugos technologiją, kad originalai būtų apsaugoti ir nuskaitytas kiekvienas puslapis. Pažangių LED jutiklių rinkinys aptinka vienu metu paimtus du popieriaus lapus, nedelsiant sustabdomas įrenginys ir įspėjamas naudotojas. Popieriaus apsaugos funkcija apsaugo nuo netinkamo tiekimo ir sugadinimo automatiškai stabdydama, kai įrenginys aptinka susegtus arba pakreiptus dokumentus.

 

Įrenginys pasižymi automatinio tiekimo režimu, skirtu sparčiam ir nesudėtingam nuskaitymui, paprasčiausiai įstatykite lapus ir skaitytuvas pradės darbą. Naudojant 50 lapų automatinį dokumentų tiektuvą paprasta nuskaityti dideles dokumentų šūsnis.

 

DS-410 yra tvirtas ir užtikrintai atliks visas biure pasitaikančias užduotis. Pasižymėdamas nedideliu korpusu, jis užims mažai vietos, todėl jį patogiai naudosite net nedideliame biure.. Nuskaitymo greitis siekia 26ppm/52ipm, o naudojamo popieriaus svoris 50g/m² – 209g/m². Didesnio formato dokumentams nuskaityti skirtas papildomas A3 režimas.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge