Šioje parduotuvėje naudojami slapukai ir kitos technologijos, kad galėtume pagerinti jūsų patirtį mūsų svetainėse. Plačiau ČIA

Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Dokumentų skaitytuvas IRIScan Pro 5 IRIS

Jums grįš 208 Print+ taškai

"IRIScan Pro 5", galingas dvipusis stalinis skeneris: itin greitai ir efektyviai skaitmeninkite dokumentų krūvas. Nuskaitykite 23 puslapius vos per vieną minutę.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
252,47 €
5


Produktas išsamiau
459035

MPN
459035
Pajungimo sąsaja
USB
Garantija (mėn)
24

 

ean13
5420079900721
Aprašymas
Scan books at top speed without constraints (max. A3)

Naudodami šį galingą dvipusį stalinį skenerį galite skenuoti dokumentus didžiausiu greičiu. "IRIScan™ Pro 5" nuskaito 23 lapus per minutę (46 vaizdus per minutę dvipusiu režimu). Per akimirksnį jūsų sąskaitos faktūros, kvitai ir kiti dokumentai bus nuskenuoti į PDF arba "MS Office" ("Word", "Excel" ir kt.) formatą, o tada išsaugoti tiesiai į jūsų debesijos platformą arba DMS.

Innovative multi-camera video recording mode

Sukurkite suspaustus ir indeksuotus PDF failus vienu mygtuko paspaudimu

"IRIScan™ Pro 5" - tai geriausias PDF kūrimo įrankis, leidžiantis vienu mygtuko paspaudimu nuskaityti dokumentus į PDF arba kelių puslapių PDF formatą. Labai suspauskite ir indeksuokite PDF dokumentus (su IRISCompressor™ Pro*). Jie bus daug mažesnio dydžio (iki 20 kartų mažesni), nesumažinant teksto raiškos ar įskaitomumo. Turinio indeksavimas leis per kelias sekundes surasti bet kokią informaciją. Idealus pasirinkimas siekiant didesnio produktyvumo ir didesnės saugojimo vietos!

Smart image processing for nearly perfect results.

Naudodami ultragarsinį jutiklį išvengsite popieriaus kamščių ir klaidų!

"IRIScan™ Pro 5" turi ultragarsinį jutiklį, kuris aptinka, kai vienu metu praeina du puslapiai. Ši unikali technologija leidžia skaitytuvui nustatyti dvigubą padavimą (dažnai dėl susegtų dokumentų), net kai puslapiai yra skirtingo storio. Tuomet nuskaitymo procesas laikinai sustabdomas, kad būtų užtikrintas jo patikimumas. Taip pat išvengiama popieriaus užsikirtimų, galinčių sugadinti dokumentus. Nerizikuokite - rinkitės itin patikimą skenerį!

Wide choice of export formats and automatic document cropping

Jūsų dokumentai jums perskaitomi garsiai.

Šis dvipusis stalinis skeneris paverčia jūsų dokumentus... garso failais, kurių galite klausytis bet kur! Naudojant "Readiris™ Corporate "* pažangią konvertavimo (OCR) programinę įrangą, bet kokį nuskaitytą PDF failą, paveikslėlį ar dokumentą galima konvertuoti į .WAV formatą. Ši unikali funkcija leidžia klausytis bet kokio teksto net ir keliaujant. Įsivaizduokite, kiek laiko sutaupysite gaudydami susitikimų protokolus. Ji netgi gali padėti mokytis žmonėms, turintiems mokymosi sutrikimų (pvz., disleksiją).

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge