Visos kategorijos

.

.

  Privatumo politika

(Asmens duomenų saugumas - vienas svarbiausių dalykų mums)

  Pirkimo pardavimo taisyklės

(Susipažinkite su Print+ Pirkimo pardavimo taisyklėmis)

  Grąžinimo sąlygos

(Atidžiai perskaitykite grąžinimo sąlygas. Jei turėsite klausimu - kreipkitės)

Nuotraukų spausdintuvas Canon CP1300, Wi-Fi, Juodas

Jums grįš 117 Print+ taškai

Naudodamiesi šiuo nešiojamuoju „Wi-Fi“ spausdintuvu akimirksniu išspausdinkite puikios kokybės ir patvarias nuotraukas iš suderinamų išmaniųjų įrenginių, fotoaparatų ir kt. – kad ir kur bebūtumėte. Pasidalykite brangiomis akimirkomis unikaliais būdais – pasirinkite iš įvairių išdėstymų ir mišinių variantų.

Pristatymas Kaina Likutis
2 - 3 d.d.
142,52 €
0
Teirautis

Produktas išsamiau
#2234C002

MPN
2234C002
Spausdinimo būdas
Terminis
Spalvotas spausdinimas
Taip
Spausdinimo formatas
A6
Dvipusis spausdinimas
Ne
Pajungimo sąsaja
USB WiFi
Nuotraukų spausdinimas
Taip
Spausdinimo raiška (dpi)
300 x 300
Garantija (mėn)
12

 

ean13
4549292090512
Aprašymas

Išmanusis spausdinimas

Greitai ir be laidų išspausdinkite nuotraukas iš išmaniųjų įrenginių naudodamiesi programėle „Canon PRINT“, „MopriaTM“, „Apple AirPrintTM“ ir „Wi-Fi“ mygtuku. Sujunkite vaizdus iš kelių išmaniųjų telefonų, naudodamiesi funkcija „Party Shuffle“.

 

Ilgalaikė kokybė

Ryškios ir ilgalaikės spausdintos nuotraukos paruošiamos mažiau nei per 1 minutę, naudojant dažų sublimavimo technologiją. Funkcija „Auto Image Optimize“ užtikrins, kad jūsų nuotraukos visada atrodytų puikiai.

 

Kurkite unikalius vaizdus

Kurkite ir dalykitės unikaliomis spausdintomis nuotraukomis ypač greitai, naudodamiesi plačiomis išdėstymo ir mišinių galimybėmis, įskaitant fotokabinos tipo juostas ir dokumentines nuotraukas.

  

Kurkite ir spausdinkite nuotraukų koliažus su programėle „SELPHY Photo Layout“

Spausdinkite tiesiogiai iš savo išmaniojo telefono per nešiojamąjį nuotraukų spausdintuvą naudodami nemokamą nuotraukų montažo programėlę ir galėsite kūrybiškai papildyti savo nuotraukas įvairiais spaudukais, filtrais, rėmeliais, tekstais, perdengimais ir išdėstymais.

 

Spausdinkite iš bet kokio įrenginio, būdami bet kur

Kad ir kur laikote savo nuotraukas, galite nesunkiai jas išspausdinti SELPHY CP1300 spausdintuvu. Spausdinkite nuotraukas tiesiogiai iš išmaniojo įrenginio, fotoaparato, atminties kortelių, USB atmintukų ar kompiuterio. Naudodami programėlės „Canon PRINT“ funkciją „Party Shuffle“ belaidžiu būdu kurkite unikalius koliažus, naudodami vaizdus iš keleto išmaniųjų telefonų.

Instrukcijos

337946.png Greitosios parengties vadovas- Anglų kalba                                                      Download free icon Atsisiuntimai

 

337946.png Naudotojo vadovas- Anglų kalba                                                                             Get it on Google Play Badge - PNG and Vector - Logo Download       File:Available on the App Store (black) SVG.svg - Wikimedia Commons

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

kiti produktai tame pačiame kataloge